Закупівля комп’ютерної техніки

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Володимир

PATH_Logo
Закупівля комп’ютерної техніки

РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект «Заради життя» (Serving Life) за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою зниження рівня передачі ВІЛ, ТБ та ВГС в Україні шляхом виявлення, догляду та лікування людей, які живуть з ВІЛ, ТБ, та ВГС, у слідчих ізоляторах, виправних колоніях, виховних колоніях, виправних центрах Державної кримінально-виконавчої служби України та органах пробації.

  1. В рамках Проекту передбачається закупівля: комп’ютерної техніки за безготівковим розрахунком.
  2. В рамках Проекту, РАТН оголошує конкурс на відбір компанії, яка одержить право на укладення договору на постачання комп’ютерної техніки (60 ноутбуків, 60 принтер-копір-сканерів формату А4), і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис приводиться в Технічному завданні, що додається.

  3. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором за адресою, вказаною в п.8, встановлюється: 9 вересня 2022 року, 16:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.
  4. Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 13 вересня 2022 року. Оприлюднення інформації щодо переможця відбудеться протягом 5 (п’яти) робочих днів після офіційного затвердження переможця конкурсною комісією. 

Детальніша інформація та технічне завдання тут: ТЕНДЕР_Закупівля комп’ютерної техніки

Бажаємо Вам успіху!


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний