Луцька міська Спілка громадських організацій “Молодіжна платформа”

Форма реєстрації: Громадська організація

Молодіжна платформа

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Луцьк

Адреса: Градний Узвіз, 5

Телефони: 066 476 28 22 - Юля, 063 560 10 31 - Захар

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада: Захар Ткачук, голова ради правління

Місія організації

Основна мета нашої Спілки – побудова громадського молодіжного руху у Волинській області, шляхом зміцнення співробітництва організацій-членів нашої спілки. Ми допомагаємо організаціям з моменту їх створення і на всіх етапах розвитку, з їх документами та у правових питаннях. Ми сприяємо реалізації проектів і заходів, які були ініційовані нашими молодіжних організацій, забезпечуємо підвищення професіоналізму наших організацій, шляхом їх участі в тренінгах та навчаннях. Наша цільова аудиторія – члени молодіжних організацій, волонтери, громадські активісти.

Найбільші проекти:

- Молодіжний центр Волині - єдиний спільний простір для ініціатив та громадської роботи молоді області, а також ресурсний центр. В центрі на безкоштовній основі можна збиратися для проведення прес-конференцій, тренінгів, зборів, планування проектів та заходів, використовуючи все наявне технічне забезпечення, а саме: проектор, плазмову панель, комп’ютери, принтери, акумуляторну аудіоколонку.

– Молодіжний Міжнародний Форум – з’їзд молоді з України та закордону для обміну досвідом, презентації своїх ініціатив та програм та серії тренінгів для більш як 300 учасників. Відбувається щорічно  починаючи з 2013 р.

– “Lutsk Night Cinema” – нічні безкоштовні кіноперегляди під відкритим небом освітнього характеру. Діє вже проятягом 4 років в теплий період року.

– Зробимо Волинь чистою! – екологічна акція по масовому прибиранню сміття в найбільш забруднених зонах міст та селищ Волині.  Щорічно навесні з 2013 р.

Наша спілка налічує 16 окремих організацій, члени яких регулярно організовують різноманітні проекти та заходи під патронатом “Молодіжної платформи”. А також в рамках проекту “Молодіжний центр” наша організація курує рух  активістів – це молоді люди, які фактично є волонтерами та беруть участь в заходах та проектах як виконавці, а також як ініціатори певних їдей. База даних таких активістів містить 67 осіб на даний момент


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.