Тендер для виконання ремонтних робіт в м. Запоріжжя

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


тендер tender(4)
Тендер для виконання ремонтних робіт в м. Запоріжжя

Благодійна організація «Благодійний фонд «Посмішка ЮА» в рамках проєкту «Безпечний простір інтерв’ю – безпечне правосуддя» цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції на виконання ремонтних робіт (здійснення поточного ремонту 2-х кімнат) у межах проєкту.

Перелік робіт:

Лот 1 Переобладнання 2-х кімнат в приміщенні ГУНП за адресою: м. Запоріжжя, вул. С. Синенка, буд. 12а згідно переліку робіт (Додаток 1)

Підрядники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України та мати відповідні КВЕД.

Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття  пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за адресою: 69032, м. Запоріжжя, вул Незалежної України, 44, приміщення 21/22 або для відправки Новою поштою: відділення №11, отримувач Тетяна Пармьонова, тел 0951902808 до 10:00 15 лютого 2022 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Критерії відбору:

  • Загальна вартість робіт у гривнях
  • Здійснення робіт у повному обсязі у термін до 15 квітня 2022 року.
  • Наявність досвіду та відповідного персонал у потрібній кількості для виконання робіт у строк
  • Відповідність умовам тендеру
  • Наявність повного пакету документів
  • Наявність відповідного КВЕД та ліцензії для здійснення діяльності

Учасник тендеру надає організатору наступні документи:

  • Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  • Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  • Тендерна пропозиція з печаткою та підписом (за переліком робіт та витрат згідно Додатка 1 до Запрошення);
  • Зразок договору на виконання ремонтних робіт;
  • Коротка інформація про попередній досвід роботи;
  • Та інші документи, якщо вважає за необхідне.

Обов’язкові вимоги до пропозиції:

  1. Пропозиція з реєстраційними документами учасника (витяг з реєстру платників податку та виписка) повинна бути надіслана за адресою: 69032, м. Запоріжжя, вул Незалежної України, 44, приміщення 21/22.
  2. У зовнішньому конверті з пропозицією необхідно вказати:

- Назва предмета закупівлі (ремонтні роботи)
- повне ім’я (прізвище, ім’я, по батькові) Учасника, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, контактні телефони;
- маркування: “Не відкривати до 10:00 15.02.2022″

  1. У своїй комерційній пропозиції вкажіть загальну вартість послуг та вартість кожної позиції окремо у гривнях.

Визначення переможця тендеру, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій  на відповідність умовам конкурсу, викладеним у тендерній документації. Перевага буде надана постачальнику, пропозиція якого відповідатиме зазначеним в тендерному оголошенні критеріям та пропонуватиме найнижчу ціну.

Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.  Дата засідання тендерного комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 18 лютого 2022 року (17:00).

Додаткові застереження

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор тендеру залишає за собою право вимагати від учасника тендеру додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього тендерного оголошення.

Учасник цієї загальної процедури (відкритого тендеру) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому тендері) за цим тендерним оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор тендеру може відхилити його тендерну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор тендеру не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: 0503211474, Валентина Трюхан. Тендерну Документацію можна звантажити за посиланням  https://drive.google.com/drive/folders/1eOT9obq0krMafKq7dbo13lxpb4jOAm_C?usp=sharing


Останні публікації цього розділу:

Відеограф для створення соціальної реклами

Тендер на реалізацію комунікаційної кампанії

Тендер на закупівлю канцелярських товарів та товарів для творчості для дитячих центрів

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів (ФОТО камера, Електричне гончарне коло, Фото принтер, Стільці розкладні, Стіл офісний розкладний, Етажерка на колесах)