Громадська організація “Відродження Берислава”

Форма реєстрації: Громадська організація

Оригинал

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Херсонська область, місто Берислав

Адреса: Україна, 74300, Херсонська обл., м. Берислав, вул. 1 Травня187 кв 6

Телефони: 050 906 18 90

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада: Шаповалов Сергій Сергійович, голова правління

Місія організації

Громадська організація “Відродження Берислава” є добровільним об’єднанням фізичних осіб, створеним для здійснення та захисту прав і свобод людини та громадянина, задоволення суспільних, зокрема, економічних, соціальних, культурних, освітніх та інших інтересів своїх членів та/або інших осіб. Організація є непідприємницьким товариством, основною метою якого не є одержання прибутку.

Головною метою Організації є відродження міста Берислав та регіону; розвиток та поліпшення стану благоустрою міста Берислав та регіону; захист та поновлення порушених передбачених законом економічних, трудових, соціальних та інших спільних прав та інтересів членів організації та інших осіб; охорона навколишнього середовища; пропагування та розповсюдження ідей духовного, культурного та освітнього відродження населення.

Діяльність Організації має суспільний характер, що проявляється у її взаємодії з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами, організаціями різних форм власності, встановленні партнерських відносин з іншими громадськими організаціями, рухами, фондами, зареєстрованими в Україні чи за її межами, громадянами України, іноземцями та/або особами без громадянства.

У своїй діяльності «Організація» незалежна від органів державної влади та органів місцевого самоврядування, роботодавців, їх об’єднань, інших громадських організацій, політичних партій, їм не підзвітна і не підконтрольна.


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.