Тендери на проведення стратегічної сесії

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
ants_ngo1

тендер
Тендери на проведення стратегічної сесії
Громадська організація «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»» запрошує взяти участь у чотирьох тендерах, а саме:

В рамках програми «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» за підтримки ІСАР “Єднання” оголошуємо тендер на проведення оцінки спроможності мережі ГО «АНТС». Термін подачі заявок до 24.10.2021 включно.
Деталі тут 

В рамках програми «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» за підтримки ІСАР “Єднання” оголошує тендер на проведення 2-денної стратегічної сесії. Термін подачі заявок до 24.10.2021 включно.
Деталі тут 

В рамках програми «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» за підтримки ІСАР “Єднання” оголошує тендер на написання стратегії розвитку мережі та правил взаємодії всередині мережі. Термін подачі заявок до 24.10.2021 включно.
Деталі тут 

В рамках програми «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства» за підтримки ІСАР “Єднання” оголошує тендер на проведення тренінгу з адвокації для членів мережі. Термін подачі заявок до 24.10.2021 включно.
Деталі тут 
 
Контакти:
 


Останні публікації цього розділу:

Пошук підрядника на надання послуг Тренера-консультанта для впровадження членських внесків в Громадській організації

Подовжено термін прийому заявок на Револьверний фонд Це Крафт

Термін приймання пропозицій по закупівлі подовжено (Комплект меблів у дитячу кімнату; Слуховий апарат; Мобільний телефон із аксесуарами)

Молодь запрошують долучитися до реалізації Глобальних цілей сталого розвитку та створити власний проєкт

Тендер на надання послуг з організації та проведення заходів (комплексного обслуговування заходів)

Запит цінових пропозицій на придбання Аптечки тактичної по стандарту IFAK 2 NATO, (Турнікет CAT) (105 шт) з доставкою Request for quotations for the purchase of a First aid kit tactical according to the IFAK 2 NATO standard, (Tourniquet CAT) with delivery RFQ no: RFQ050412024