Конкурс міні-проєктів «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


До 25 жовтня 2021 року
Конкурс міні-проєктів «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини»
КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за підтримки NED оголошує конкурс міні-проєктів «Соціальне замовлення: співпраця влади і громади Кіровоградщини».
 
Цей конкурс надасть можливість громадським організаціям, які працюють на рівні Кіровоградської області, реалізувати ініціативи, спрямовані на адвокатування інструменту «соціальне замовлення». Міні-проєкти повинні бути спрямованими на широке інформування громадськості про інструмент «соціальне замовлення» та впровадження соціального замовлення на місцевому або регіональному рівнях.
КОНКУРС ПРОДОВЖЕНО-01
 
Мета конкурсу: впровадження соціального замовлення як одного із дієвих інструментів співпраці влади і громадських організацій під час вирішення соціально-важливих питань.
 
Географія проєкту: Кіровоградська область
 
Термін реалізації проєктів не має перевищувати 4 місяці включно із поданням фінальних описових та фінансових звітів. Проєкти мають бути реалізовані у період з 1 листопада 2021 року до 28 лютого 2022 року.
 
Розмір міні-гранту не має перевищувати 28 000,00 грн.
 
Дати прийому заявок: з 7 жовтня 2021 року до 31 жовтня 2021 року 23:59 включно.
 
Вимоги до заявки
Для участі у конкурсі міні-грантів необхідно заповнити такі документи:
1. Опис проєкту за формою: https://forms.gle/ShkSBVMLb3brqg637
2. Бюджет проєкту за формою: https://bit.ly/3AiqrpF (завантажується у кінці форми)
Представники / представниці громадських організації, які переможуть у конкурсі міні-грантів, мають взяти участь у дводенному тренінгу, проведення якого заплановане у м. Кропивницькому.
У межах конкурсу міні-грантів не буде надана підтримка політичним партіям, державним чи муніципальним установам та афілійованим із ними організаціям.
Про результати конкурсу буде повідомлено 1) кожній громадській організації, яка візьме участь у конкурсі; 2) на офіційній сторінці у Facebook Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» до 4 листопада 2021 року.
 
Остаточне рішення щодо результатів конкурсу перегляду не підлягає.
 
Із запитаннями щодо цього конкурсу можна звертатися до 31 жовтня 2021 року електронною поштою на адресу [email protected] (із темою листа «Конкурс міні-проєктів»).


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів