Конкурс на закупівлю обладнання (ноутбук)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
cegrin

тендер tender(1)
Конкурс на закупівлю обладнання (ноутбук)

Оголошення про проведення відкритого конкурсу із закупівлі обладнання 23.1/09 від 23.09.2021

Громадська організація «Центр громадянських ініціатив «Донбас» в рамках грантового проєкту «Smart місто у малих громадах Донеччини» (Грантова угода №RPP/2021/09/101/ЕС), в межах Програми розвитку ООН із відновлення та розбудови миру та урядів Данії, Швейцарії та Швеції оголошує відкритий конкурс на закупівлю обладнання для проведення офлайн та онлайн заходів в рамках проєкту «Smart місто в малих громадах Донеччини».

Дата оголошення про конкурс: 23.09.2021р.

Термін подання конкурсних пропозицій: до 06.10.2021 р. включно

Предметом закупівлі є обладнання для проведення проведення офлайн та онлайн заходів, а саме «Smart місто в малих громадах Донеччини»:

Предметом закупівлі є:

Ноутбук (15.6″ 1920×1080 IPS-level / Intel Core i5-8265U (1.6 – 3.9 ГГц) / RAM 8 ГБ / SSD: 256 ГБ / nVidia GeForce MX110 / Bluetooth , Wi-Fi ) та комплектуючі: мишка Logitech M185 WL (910-002238) gray, кабель CHARMOUNT HDMI copper 1.4 v 5 м, сумка для ноутбука Vinga 15/6 NB 120GR gray.

Кількість одиниць: 1 шт

Строк надання обладнання: протягом 2 днів від дати підписання Договору поставки.

У вартість послуги/товару повинна бути включена доставка товару.

Товар повинен відповідати наступним вимогам

ХАРАКТЕРИСТИКИ: дисплей: Діагональ дисплея 15.6 ” роздільна здатність дисплея: 1920×1080 Частота оновлення екрану: 60 Гц Тип матриці: IPS-level дисплей: Глянцевий з покриттям антивідблиску процесор: Intel Core i5-8265U (1.6 – 3.9 ГГц) кількість ядер: 4 ядра Оперативна пам’ять: 8 ГБ Тип оперативної пам’яті: DDR4 – 2400 МГц графічний адаптер: Тип відеокарти дискретна відеокарта nVidia GeForce MX110 обсяг відеопам’яті 2 ГБ Тип відеопам’яті GDDR5 дискова підсистема Тип накопичувача SSD накопичувач SSD 256 ГБ оптичний привід без дисковода Операційна система Windows 10 Pro 64-bit бездротові технології 802.11ac (Wi-Fi 5), Bluetooth 4,2 Порти і роз’єми: 1 x Gigabit Ethernet (RJ-45) 2 x USB 3.1 2 x USB-C 3.1 1 x SD 1 x HDMI 1 x VGA Комбо-роз’єм для навушників / мікрофона Звукова система: Аудіосистема і мультимедіа можливості вбудований мікрофон, вбудовані динаміки Веб камера: Дозвіл веб-камери HD 720p Акумуляторна батарея 50 Вт · год корпус: додатково – Клавіатура кнопкова з цифровим блоком Матеріал корпуса пластик Мова клавіатури Англійська Російська Українська колір сірий Розміри 357.3 x 236.8 x 19.4 мм вага 1.76 кг

Закупівля здійснюється в рамках проєкту без ПДВ.

Вимоги до постачальника товарів – учасника конкурсу:

до участі у конкурсі запрошуються суб‘єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за Законодавством України; мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕДи для здійснення торгівлі; заявлений товар має бути у наявності на складі у вказаній кількості; постачальник має можливість здійснити доставку у вказаний строк за зазначеною нижче адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір поставки, рахунок-фактура, видаткова накладна, тощо)

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи (склад цінової пропозиції): код ЄДРПОУ для перевірки стану реєстрації, уповноваженої особи, стану податкової реєстрації та відсутності у реєстрі боржників; цінова пропозиція, заповнена за зразком (додається); рахунок-фактура; зразок договору купівлі-продажу / постачання; інші документи, якщо вважає за необхідне та може бути корисним для розгляду.

Істотні критерії (умови) відбору конкурсних пропозицій: відповідність учасника кваліфікаційним вимогам конкурсного оголошення; відповідність поданих документів умовам конкурсного оголошення; якість опису послуги та відповідність очікуванням організатора; строк надання послуг: протягом 2 календарних днів від дати підписання Договору; прийнятна ціна, умови оплати та гарантійний термін. Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 05.10.2021 року включно.

Оплата послуг здійснюватиметься в національній валюті України у безготівковій формі. Рішення щодо визначення переможця конкурсу прийматиметься згідно з вимогами чинного законодавства України та Політики закупівель Донора. Переможцем стане постачальник, пропозиція якого відповідає інструкціям у конкурсному оголошенні, технічним специфікаціям і є найвигіднішою для замовника з погляду вартості та гарантії. Конкурсні процедури та вимоги до надсилання конкурсної пропозиції До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються конкурсні пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції, мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару, але не менше 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття пропозицій. Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію та відповіді на питання щодо конкурсу за ел. адресою [email protected], або за телефоном 050 645 4936 (менеджер проєкту Кожухова Людмила). КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ДЛЯ ЗАПИТАНЬ – 15:00 05.10.2021 року

Конкурсні документи (пропозиції) повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника, засвідчені печаткою (за наявності) та мають бути надіслані в електронному вигляді (у форматі PDF) на електронні адреси ГО «Центр Громадянських Ініціатив «Донбас»: [email protected] та [email protected] та [email protected] із темою листа «Відкритий конкурс грантова угода № RPP/2021/09/101/ЕС ” не пізніше 06.10.2021 до 23:59, Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 06.10.2021 розгляду не підлягатимуть і повертаються учасникам у запечатаному вигляді.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться шляхом розгляду та перевірки наданих пропозицій на відповідність умовам конкурсу, викладеним у конкурсній документації Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж п’яти робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Дата засідання конкурсу комітету для розгляду заявок та прийняття рішення має відбутися не пізніше 06.10.2021

Додаткові застереження:

Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника конкурсу додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього конкурсного оголошення. Учасник цієї загальної процедури (відкритого конкурсу) надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (відкритому конкурсі) за цим оголошенням підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор конкурсу може відхилити його конкурсну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови, та що організатор конкурсу не обмежений у прийнятті будь-якої іншої пропозиції з більш вигідними для нього умовами. Контакти: Зацікавлені сторони можуть отримати додаткову інформацію за телефонами: 050 645 4936 Кожухова Людмила, 0509790129 Баша Інна

ЗРАЗОК КОНКУРСНОЇ ФОРМИ

ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ

 

  м. _____                                                                                                                                                                   «____» ________дата______ року

 

_________________________(повне найменування постачальника)_______________________,  (ідентифікаційний номер ХХХХХХХХХХ, ХХХХ,адреса: __________________________________), надає свою пропозицію ГО «ЦеГрін «Донбас» щодо участі у КОНКУРСІ, що проводиться Організацією на _____(найменування товарів/послуг)___________________________, згідно з вимогами, висунутими ГО «ЦеГрін Донбас»» згідно конкурсного оголошення № 23.1/09 про проведення відкритого конкурсу із закупівлі обладнання від 23.09.2021 року.

 

Вивчивши конкурсні вимоги Громадської організації «Центр Громадянських Ініціатив «Донбас»», (повне найменування постачальника)_______________________ цим підтверджує, що має організаційну можливість та погоджується надати послуги/виконати роботи/поставити товари «ГО «ЦеГрін Донбас» відповідно до наступних умов:

  1. Найменування послуг/робіт/товарів: ____________________.
  2. Якість послуг/робіт/товарів відповідатиме: ________________________.
  3. Ціна послуг (грн., з/без ПДВ): ____________________.
  4. Строк надання послуг/виконання робіт/поставки товару: __________________.
  5. Загальна вартість, з/без ПДВ: _________________.
  6. Опис/характеристика послуг/робіт/товарів: _______________________.
  7. Умови оплати: ___________________.
  8. Умови, які необхідно виконати організації для отримання послуг/робіт/товарів: _____________________.
  9. Податковий статус постачальника: _________________________
  10. КВЕД:______________________

 

 

 

Загальна вартість цієї пропозиції       _________,00 грн. (______________ грн. 00 коп.) з/без ПДВ.

 До цієї Пропозиції додається:

  1. Оригінал рахунку-фактури №_________ від _____________ року
  2. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  3. Копія документу, що підтверджує податковий статус
  4. Зразок Договору поставки товару

 

ПІБ уповноваженої особи __________________ (підпис та печатка)


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів та інструментів для проведення молодіжного обміну

Пошук консультанта з працевлаштування та самозайнятості

Тренери з проведення офлайн тренінгів з навчання переможців компоненту «Гранти групам взаємодопомоги»

Тендер на розробку цілей організаційного розвитку ГО Екодія

Послуги психотерапевта-супервізора

Конкурс пропозицій від організацій громадянського суспільства для сприяння ґендерній рівності в Україні