Конкурс СторіМейкер. «COVID-19: випробування людяності в епоху пандемії» (дедлайн продовжено)

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
StoryMaker

foto (5)
Конкурс СторіМейкер. «COVID-19: випробування людяності в епоху пандемії» (дедлайн продовжено)

«СторіМейкер: Школа громадянської журналістики» оголошує конкурс на найкращу статтю, відеосюжет, блог про волонтерські ініціативи та громадські організації, а також їхніх найяскравіших представників, що зробили значний внесок у збереження національної єдності, незважаючи на руйнівні тенденції пандемії COVID-19.

До участі запрошуються громадянські журналісти, волонтери, блогери, представники громадських організацій.

Мета конкурсу – пошук та підтримка талановитих журналістів, блогерів, письменників, – тих, для кого особистісний розвиток корелюється з умінням неупереджено працювати з фактами, об’єктивно подавати контент і грамотно працювати в журналістиці.

Завдання конкурсу - створення цікавих, якісних матеріалів, які висвітлюють приклади єднання громадянського суспільства й ефективного протистояння громад негативному впливу пандемії.

Умови участі в Конкурсі

  1. Оригінальний матеріал (компіляції з фільмів, новинних сюжетів до участі в конкурсі не допускаються), опублікований українською або російською мовами в соціальних мережах або блогах з хештегом #Конкурс_СторіМейкер
  2. Відповідність заявленій темі: «Covid-19: випробування людяності в епоху пандемії».
  3. Відеосюжет повинен мати розширення не менше 640х480 пікселів, тривалістю до 3 хвилин.
  4. Текстові матеріали — не більше 12 тис. знаків.
  5. При оцінюванні надісланих матеріалів будуть враховуватися такі фактори, як визнання і повагу автором людської гідності, обов’язкове висвітлення позицій кількох сторін, грамотність мови, відсутність ненормативної лексики, толерантність, принципи гендерної рівності.
  6. Відповідальність за дотримання авторських прав робіт, що беруть участь в Конкурсі, несе автор, який відправив цю роботу.
  7. Учасники Конкурсу дають згоду на обробку своїх персональних даних (ім’я і прізвище, адреса електронної пошти та інших персональних даних, викладених учасником Конкурсу).

Заявки на Конкурс приймаються з 1 серпня до 31 жовтня  (дедлайн продовжено до до 20 листопада 2021 року).

Оголошення переможців відбудеться 1 грудня 2021. Конкурсні матеріали оцінює експертне журі, до складу якого входять українські журналісти та громадські діячі. Конкурсом передбачено нагородження переможців грамотами, грошовими преміями в розмірі від 1500 до 5000 гривень та призами від DT Institute і партнерів платформи СторіМейкер.

Конкурс організований Democracy Development Initiative в рамках платформи “СторіМейкер: школа громадянської журналістики” в партнерстві з DT Institute.


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради