Тендер на надання послуг з проведення ситуаційного аналізу для КНП ЛТМО акушерства та гінекології

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


tender
Тендер на надання послуг з проведення ситуаційного аналізу для КНП ЛТМО акушерства та гінекології

Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» (далі – Проект) оголошує конкурс на проведення ситуаційного аналізу організації надання медичних послуг закладами охорони здоров’я, які об’єднуються в КНП “Львівське територіальне медичне об’єднання акушерства та гінекології

Мета проведення аналізу – вивчити та проаналізувати систему організації медичної допомоги ЗОЗ, що об’єднуються в ТМО, та визначити шляхи підвищення спроможності новоутвореного закладу з метою надання якісної медичної допомоги населенню міста Львова.

Проект підтримує уряд України у побудові прозорої, підзвітної та ефективної системи охорони здоров’я, яка здатна задовольнити потреби населення України, працюючи у наступних напрямках:

  • Посилення системи управління охороною здоров’я
  • Підтримка трансформації системи фінансування охорони здоров’я
  • Зміцнення кадрового потенціалу в охороні здоров’я
  • Підвищення прозорості, підзвітності системи охорони здоров’я та її чутливості до змін
  • Покращення системи надання послуг на всіх рівнях.

До даного повідомлення додається Request for Proposal Request for Proposal_Lviv OG Hospital for Elective Care_to post що містить Запит на надання сервісу, Технічне завдання (ТЗ), Інструкції із складання пропозиції, кваліфікаційні вимоги до учасників та критерії оцінювання та детальне ТЗ та інструкції для заявників SOW_RFP_Lviv OG Hospital for Elective Care_UA_to postукраїнською мовою.

Проект очікує на заявки з ціновими пропозиціями від організацій, що відповідають умовам до 22-00 за місцевим часом 31 липня 2021 року.

Електронна адреса для надсилання заявок: [email protected], до уваги Марини Ніколко, Радника з питань стратегічного розвитку в сфері надання медичної допомоги, Проект USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради