Продовжено конкурс для підприємців-початківців Вінниччини та Черкащини

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Прийом заявок продовжено
Продовжено конкурс для підприємців-початківців Вінниччини та Черкащини

50 000 грн – на реалізацію бізнес-ідеї! Для підприємців-початківців з Вінниччини та Черкащини триває конкурс мікрогрантів «Село. Кроки до розвитку» в межах проєкту «Розвиток села та протидія пандемії COVID-19 через сприяння росту малого та мікропідприємництва». Прийом заявок продовжено до 10.04.2021 р.

 Проєкт реалізується Благодійним фондом «МХП – Громаді», який працює на територіях присутності МХП,  у партнерстві з Агенціями регіонального розвитку Вінницької та Черкаської областей та міжнародними партнерами. Внесок «МХП – Громаді» у проєкті становить майже 700 000 грн. Ще понад 820 000 грн надають партнери. За результатами конкурсу буде обрано 24 проєкти-переможці.

- Наш конкурс  «Село. Кроки до розвитку» особливий тим, що ми надаємо можливість реалізувати свої ідеї саме сільським підприємцям-початківцям. Такі можливості особливо цінні для жителів сіл і малих міст, адже розраховані на розвиток малого та мікропідприємництва, що в період поширення COVID-19 важливо і потрібно, – зазначила керівник проєкту, фахівець із залучення міжнародних інвестицій БФ «МХП – Громаді» Катерина Лісіченко.  – Таким чином ми хочемо підтримати і відповідно підсилити вплив та участь активного прошарку сільських підприємців у житті громади. 

Заповнені заявки приймаються до 10.04.2021р. Заявки надсилати на адресу [email protected] з позначкою “Конкурс мікрогрантів “Село. Кроки до розвитку”.

Заявка  https://cutt.ly/Jz8nqXY

Положення  https://cutt.ly/Qz8bvSF

Відеозапис лекцій – https://www.facebook.com/groups/329040408545255 

Ініціатива реалізована у межах спільного проєкту Уряду Швеції та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні «Посилене партнерство для сталого розвитку».

 


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів