Конкурс кращих практик студентського самоврядування м. Києва

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


конкурс
Конкурс кращих практик студентського самоврядування м. Києва

Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення, Українською молодіжною правничою асамблеєю за підтримки Агенції впровадження реформ, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» проводять Конкурс кращих практик студентського самоврядування м. Києва (далі Конкурс).

В Конкурсі можуть прийняти участь проекти/ініціативи, що реалізуються органами студентського самоврядування, ініціативними студентськими групами закладів вищої освіти м. Києва

Для участі у Конкурсі  необхідно подати відповідну анкету (додається) та фото (до 5)  до 10 квітня 2021 року на електрону пошту [email protected] (в темі листа обов’язкова вказати «Кращі практики». Кількість поданих анкет є необмеженою.

Відбір найкращих практик здійснює експертна комісія, до складу якої входять представники організаторів та інші особи, визначені організаторами.

Найкращі практики увійдуть до електронного видання «Каталог Кращих практик студентського самоврядування міста Києва», а 5 переможців отримають відзнаки та подарунки.

Презентація Каталогу Кращих практик студентського самоврядування міста Києва запланована під час Форуму лідерів студентського самоврядування.

Анкета учасника за посиланням: https://fex.net/uk/s/dpfpsay

Контактні дані організаційного комітету – Сошников Антон Олександрович, 0955031091, [email protected].

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях