Набір в “Академію Антикорупційного Активіста”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Andriana

photo5336981161953571544
Набір в “Академію Антикорупційного Активіста”

“АAA” у нас для вас гаряча новина!

Міждисциплінарний науково-освітній центр протидії корупції НаУКМА – ACREC розпочинає набір в «Академію Антикорупційного Активіста»!

Це мобілізаційна школа, основна ціль якої – зібрати та професіоналізувати волонтерів і активістів навколо антикорупційних ГО в регіонах, щоб разом підсилити їхні спроможності.

Для майбутніх учасників школи та молодих громадських активістів з усіх регіонів України буде розроблено абсолютно інноваційний курс. Його мета – на основі поєднання теорії та практики розвинути навички боротьби з корупцією.

Якщо Вам цікава робота в громадському секторі та зусилля громадських організацій в сфері антикорупції, а також непокоять питання – чому виникає корупція, як працює антикорупційна політика в Україні, які є методи та інструменти протидії та запобігання корупції, тоді ця програма саме для Вас!

Також це можливість прослухати курс від досвідчених практиків та “ветеранів” громадського сектору з регіонів, обмінятися знаннями та розширити свою мережу контактів з експертами та активістами.

Після закінчення Школи учасники заохочуватимуться до волонтерської роботи та стажування у найбільш відомих антикорупційних ГО найбільших міст України.

Тривалість курсу: 3 місяці (квітень-червень 2021)
Формат проведення: онлайн-курс.

Перевага при відборі надаватиметься регіональним активістам із Кропивницького, Чернігова, Рівного, Кременчука, Львова, Тернополя, Хмельницького, Нікополя, Харкова, Івано-Франківська, Сєвєродонецька, Вінниці, Сум, Житомира та Київської області.

Основні теми навчальної програми:

  • Теоретичне підгрунтя корупції;
  • Аналіз антикорупційних реформ України та світових практик;
  • Чим займаються антикорупційні громадські об’єднання в Україні;
  • Проведення антикорупційних розслідувань: як виявляти конфлікт інтересів, проводити контент-аналіз, здійснювати пошук інформації в базах даних.
  • Публічні комунікації в сфері корупції;
  • Практики роботи з місцевою владою;
  • Доступ до публічної інформації.

Заповніть форму відбору, щоб доєднатися до спільноти антикорупційних активістів.

Дедлайн заповнення форми: 21.03 (23:59), через три дні розгляд заявок.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів