Челендж-марафон #МрійПлануйІнеГальмуй

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Альона

конкурс
Челендж-марафон #МрійПлануйІнеГальмуй

Вам від 16 до 25 років і ви відчуваєте стрес на карантині? Чи можливо навпаки вам нудно і здається, що в житті нічого не змінюється?

Тоді челендж-марафон #МрійПлануйІнеГальмуй саме для вас! Він допоможе вам розвинути емоційний інтелект, сформувати навички з постановки цілей та ефективного планування, а також надасть заряд мотивації для досягнення мрій!

1. Заповнюйте анкету на сайті https://careerhub.in.ua/challenge до 22 листопада 2020 року включно.

2. Ми додамо вас до закритого Telegram-каналу, в якому протягом 3 тижнів (з 23 листопада до 13 грудня) ви отримаєте багато корисної інформації від експертів про розвиток емоційного інтелекту, психічного здоров’я, цілепокладання та планування майбутнього.

3. Всі, хто виконуватиме щотижневі челенджі, змагатимуться за круті призи: 100 футболок, блокнотів та екоручок, 10 вайтбордів та планерів, а також за головні призи – 3 смарт-годинники!

Організатори: Центр «Розвиток КСВ», Career Hub (https://t.me/careerhub), Фонд ООН у галузі народонаселення за підтримки Міністерства молоді та спорту України.


Останні публікації цього розділу:

Відкритий тендер на постачання обладнання (Ноутбук, Мікрохвильова піч)

Тендер на проведення заходів для розробки Стратегічного плану ГО "SaveDnipro" на 2024-2027 роки

Консультант/ка з адміністрування ХАБу м. Дніпро

Тендер. Закупівля послуг з питань підвищення організаційної спроможності організації

Тендер на вибір організації з надання послуг з розробки дизайну, створення візуального супроводу та запису серії лекцій (відео-продакшн) з міжнародного гуманітарного права та міжнародного кримінального права для українських суддів

Тендер на закупівлю послуг тренера_ки з питань гендерно зумовленого насильства