Подовження терміну тендеру на закупівлю віртуального тренажера зварника «Weldtrainer»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Запрошення до участі у тендері

Громадська організація «Курахівський центр місцевого економічного розвитку» в рамках грантового проекту «Центр зварювальної освіти»,  що реалізується в рамках проєкту ПРООН «Підтримка ЄС для Сходу України – відновлення, зміцнення миру та урядування» за підтримки Європейського Союзу, представленого Європейською Комісією, цим оголошенням запрошують ліцензованих постачальників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для надання товарів у межах мікропроєкту.

Перелік товарів:

Віртуальний тренажер зварника «Weldtrainer»

Комплект поставки:

1.Робочий стіл. Призначений для розміщення тренажера зварника і його компонентів, для закріплення зварювальних зразків в різних просторових положеннях.

2. Зварювальні зразки. Призначені для практичного закріплення теоретичних навичок.

3. Система позиціонування. Призначена для визначення взаємного положення і положення в просторі інструменту зварника і зварювальних зразків

4.Аудіовізуальна система. Призначена для голосових підказок і для візуальних підказок в процесі навчання.

5. Зварювальні пальники та імітатор подачі присадного дроту. Моделі реальних зварювальних пальників з вбудованою системою вібрації для поліпшення зворотного зв’язку з учнем.

6. Технологічний інтерфейс. Містить джерело живлення, модуль управління і персональний комп’ютер.

7. Ноутбук інструктора.

8. Маска зварника з вбудованими окулярами віртуальної реальності.

9. Програмне забезпечення. Дозволяє імітувати 3 (три) зварювальних процесу (зварювання в газі (аргонно-дугове зварювання), ручне зварювання, зварювання з напівавтоматичними апаратами) на зразках, а також виробах довільної форми в різних просторових положеннях. Здійснює збір, аналіз, відображення і зберігання даних виконання вправ.

Постачальники мають бути офіційно зареєстровані для здійснення відповідної діяльності на території України, мати відповідні КВЕД, повинні мати досвід надання товарів.

Адреса доставки товарів: 85612, Донецька область, м. Курахове, вул. Пушкіна, буд. 6, та (доставка та пуско-налагоджувальні роботи мають бути включені в вартість пропозиції)

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: 85612, Донецька область, м. Курахове, проспект Запорізький, буд. 2, або за ел. адресою: [email protected]. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 24-00 годин 13 листопада 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефонами: +380955337903

З повною формою оголошення можна ознайомитись за посиланням: http://www.kurakhovo.org.ua/


Останні публікації цього розділу:

НДІ оголошує конкурс на консультаційні послуги з гендерних питань

Тендер на закупівлю ІТ обладнання RFQ UCBI4-163-1

Конкурс на відбір консультантів/ок з аналізу положень чинних нормативних документів та підготовки проєктів змін до НПА

Закупівля меблів для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради

БА «4Бізнес» запрошує представників органів місцевого самоврядування Сумщини на тренінги

Закупівля послуг із організації Навчального візиту у Польщу представників 20 ТГ Тернопільської, Івано-Франківської, Харківської та Херсонської областей