Літературний редактор для роботи з Посібником із впровадження соціальних послуг у громадах

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Anastasiia Dereko

редактор
Літературний редактор для роботи з Посібником із впровадження соціальних послуг у громадах

Технічне завдання до цінового моніторингу послуг літературного редактора

ГС “Українська мережа за права дитини” шукає літературного редактора для вичитки та редагування Посібника з надання інтегрованих соціальних послуг в рамках проекту “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді”.

Проект “Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді” впроваджується Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Німецького уряду та Німецького банку розвитку (KfW)”. У Консорціум на чолі із Українською мережею за права дитини входять такі неурядові організації: Маріупольська спілка молоді, Надія і житло для дітей, Партнерство «Кожній дитині», СОС Дитячі Містечка та Соціальна Синергія.

Послуги літературного редактора для вичитки та редактури Посібника із впровадження соціальних послуг у громадах, планова кількість сторінок – 120.

Вимоги до виконання послуг:

  1. Доставка проводиться силами і засобами Постачальника.
  2. Необхідні супровідні документи: акт приймання-передачі наданих послуг.
  3. Період надання послуг: 23-31 жовтня 2020 року (може змінитися в залежності від початку роботи).
  4. Вимоги до послуги редактора: професійний досвід роботи від 5 років та приклади оброблених текстів, які необхідно надати.
  5. Забезпечення якості редагування тексту: відсутність граматичних, стилістичних, пунктуаційних, синтаксичних, друкарських помилок, тавтології та інших помилок у Посібнику. Стилістичне редагування відбувається у погодженні з замовником чи його експертами, з метою збереження коректного змісту Посібника.
  6. Редагування здійснюється та зберігається у програмі Microsoft Word для подальшої роботи дизайнера з верстки Посібника.
  7. Після закінчення роботи з документом, редактор передає опрацьований документ у форматі Microsoft Word на електронну пошту

Умови оплати:

100% суми зазначеної в Специфікації, ГС «УМПД»  перераховує протягом 3-х днів Постачальнику після надання Послуг і підписання сторонами Акт приймання-передачі наданих послуг.

Обов’язково – наявність ФОП 3 (третьої) спрощеної групи оподаткування.

Будь ласка, надішліть Вашу цінову пропозицію у вигляді: ціна за 1000 знаків, приклади оброблених текстів та строки виконання роботи на електронну адресу [email protected] до 22.10.2020 включно.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях