Конкурсне оголошення на транспортні послуги

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Egor Potockii

ГО «Моя Новопсковщина» в рамках грантового проєкту «Відновлення ефективного врядування та просування примирення в охоплених конфліктом громадах Донецької області через ідентифікації (виявлення) корупційних ризиків в діяльності органів влади», за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу» оголошує конкурс на транспортні послуги.

Дата оголошення про конкурс: 17.09.2020

Термін подання конкурсних пропозицій: 30.09.2020

Детальний опис товарів/послуг, що оголошуються.

Предметом закупівлі є транспортні послуги, а саме: транспортування учасників проєкту до 5 осіб, для виконання завдань проєкту (проведення робочих зустрічей, проведення соціального опитування тощо) на території 5 цільових громад  Донецької області – Дружківська, Курахівська, Бахмутська, Вугледарська, Верхньоторецька громади.

Обов’язкова умова щодо початку маршруту: маршрути мають починається та закінчуватися у смт.Новопсков, Луганської області. Відстань до кожної громади з урахуванням однієї поїздки  та вимог щодо початку маршруту визначає постачальник послуг і надає свої розрахунки по відстані у кілометрах та вартості послуги за кілометр. Загальну вартість та кілометраж зазначає у рахунку-фактурі.

Вимоги до постачальника послуг – учасника конкурсу

До участі у конкурсі запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності 3 групи, які знаходяться на загальній системі оподаткування та належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники послуг, що мають досвід роботи у відповідній сфері, відповідні КВЕД для здійснення діяльності, та наявна ліцензія, можливість надати послугу у вказаний строк за зазначеною адресою та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом (договір надання послуг, рахунок- фактура, акт виконаних робіт).

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Копія документу, що підтверджує державну реєстрацію;
  2. Копія документу, що підтверджує податковий статус;
  3. Ліцензію щодо пасажирських перевезень;
  4. Оригінал рахунка-фактури.

Звертаємо Вашу увагу, що умова оплати товару – це безготівковий переказ.

Конкурсні процедури

Запитання щодо тендеру можна надсилати в електронному вигляді за ел. адресою [email protected] до 30.09.2020 року.

До участі у відборі конкурсних пропозицій допускаються пропозиції, які повністю відповідають умовам цього оголошення.

Конкурсні пропозиції мають бути чинними та не підлягатимуть внесенню змін з боку учасників конкурсу, що їх подали, до повного завершення надання послуг/передачі товару. 

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у відсканованому (електронному вигляді, у форматі PDF) надіслані учасником організатору тендеру до 30.09.2020 року на електронну адресу [email protected].  Всі конкурсні пропозиції, отримані організатором після кінцевого терміну їх подання, а саме після 10:00 30.09.2020, розгляду не підлягатимуть.

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором конкурсу після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному конкурсному оголошенні, але не пізніше 01.10.2020р.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором переможцю конкурсу шляхом надсилання відповідного повідомлення електронною поштою протягом не більше ніж двох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців. 


Останні публікації цього розділу:

Відеограф для створення соціальної реклами

Тендер на реалізацію комунікаційної кампанії

Тендер на закупівлю канцелярських товарів та товарів для творчості для дитячих центрів

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів (ФОТО камера, Електричне гончарне коло, Фото принтер, Стільці розкладні, Стіл офісний розкладний, Етажерка на колесах)