Запит на подання цінових пропозицій для промоції нового онлайн-курсу

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Pact Inc

Влітку 2020 року на запит Міністерства освіти і науки (МОН) Програма сприяння громадській активності «Долучайся!»  (USAID/ENGAGE) розпочала розробку нового онлайн-курсу з громадянської освіти для десятикласників. Цей онлайн-курс дозволить забезпечити якісну дистанційну освіту з цього предмета для школярів, а також підтримає вчителів, надаючи їм додаткові навчальні матеріали (відео, презентації, тести) та демонструючи провідні практики викладання тем курсу. Курс буде розміщено на www.citizen.in.ua. Очікується, що він розпочнеться у вересні 2020 року з початком навчального року.

Програма «Долучайся»  планує найняти експерта  (консультанта) чи компанію для проведення онлайн-маркетингу нового онлайн-курсу серед вчителів та шкільних адміністрацій, щоб вони були добре поінформовані про таку можливість навчання та почали використовувати її протягом 2020-2021 навчального року та після. Планується надання наступних послуг:

  1. Створити короткий анімаційний відеофільм тривалістю до 1 хв, який представляє новий онлайн-курс для учнів 10-х класів та спонукає вчителів використовувати його під час викладання громадянської освіти в школах.
  2. Організувати прес-захід з представниками Міністерства освіти та науки України (МОН) та  Асоціацією викладачів історії та суспільних наук “Нова Доба” для презентації курсу.
  3. Провести інтерв’ю з представниками МОН, Нова Доба та одним із шкільних вчителів з громадянської освіти. Опублікувати ці інтерв’ю на відомих онлайн-платформах для вчителів та адміністраторів шкіл, таких як www.nus.org.ua, www.pedpresa .ua, www.mon.gov.ua, www.osvita.ua, www.osvitoria.media
  4. Поінформувати викладачів про новий онлайн-курс через соціальні мережі

Якщо Ви зацікавлені в наданні вищезгаданих послуг, просимо Вас ознайомитись з умовами тендеру (у додатку англійською мовою та неофіційний переклад українською мовами) та надати цінову пропозицію (додаток 1 ). Пропозиції мають бути надіслані лише в електронному форматі (PDF або Microsoft Word і Excel) на [email protected] до 02 вересня 2020 (23:59)

 

RFQ-Course promotion_English

RFQ-Course promotion_Ukrainian

Додаток 1 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю обладнання «Майданчик для паркура P-1118, Тумба з огорожею, Виліт»

DiXi Group шукає провайдера з технічної підтримки сайту

DiXi Group шукає рекрутингову компанію

Запит цінової пропозиції на постачання товарів для проведення заходів з арттерапії (канцтовари, інші товари для проведення заходів)

Продовження конкурсного відбору послуг з розробки системи управління фінансами та внутрішнього контролю

Запит цінової пропозиції: Надання послуг організації бізнес подорожей в рамках проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»