Тендерне оголошення про проведення відкритого тендеру із закупки меблів

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Egor Potockii

 

  1. ГО «Моя Новопсковщина» в межах грантового проєкту «На захисті дитини», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру, оголошує відкритий тендер на закупівлю меблів.
  1. Дата оголошення: 30 червня 2020
  2. Термін подання тендерних пропозицій: 12:00 13 серпня 2020

     

  3. Предметом закупівлі є меблі для облаштування робочої та дитячої кімнати у районних відділах поліції. Детальну специфікацію товарів та інструкцію для подачі на тендер можна завантажити за посиланням. Тендерну Документацію також можна безкоштовно отримати за такою адресою: пров. Історичний, 2 смт. Новопсков Новопсковського району Луганської області, або за запитом на електронну адресу [email protected].
  4. Вимоги до постачальника товарів/послуг – учасника тендеру

До участі у тендері запрошуються суб’єкти підприємницької діяльності, належним чином зареєстровані за законодавством України: постачальники, що мають досвід роботи у відповідній сфері 3 роки, відповідні КВЕД для здійснення запитуваної діяльності, можливість здійснити поставку меблів гарної якості і у вказаний строк та можливість надати оригінали супроводжуючих документів з печаткою та підписом.

  1. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття тендерних пропозицій. Пропозиції мають бути надіслані в оригіналі в запечатаному вигляді за адресою:

Історичний, 2 смт. Новопсков Новопсковського району Луганської області, а також надіслані електронною поштою на електронну адресу [email protected] вказавши в темі листа «RPP/2020/02/015/CP: тендер, назва організації-учасника»

 не пізніше ніж 12:00 13 серпня 2020 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Тендерні Пропозиції надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище, за телефоном: + 38 050 85 78 858 або e-mail: [email protected]

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях