Розкажіть про свій досвід мирних акцій та протестів

"Платформа ТЮ" разом з благодійним фондом Stabilization Support Services розпочали проєкт  “Активація: Культура мирних зібрань”, який присвячений підвищенню обізнаності громад про право на свободу ...

Додано:
Vira Protskykh

1080х1920
Розкажіть про свій досвід мирних акцій та протестів

“Платформа ТЮ” разом з благодійним фондом Stabilization Support Services розпочали проєкт  “Активація: Культура мирних зібрань”, який присвячений підвищенню обізнаності громад про право на свободу зібрань, культуру мирного й креативного протесту, а також способи вирішення конфліктів між владою і суспільством.

Зараз ми розпочинаємо перший етап проєкту — дослідження.  Просимо заповнити коротку форму й відповісти на декілька питань, якщо ви або хоча б раз в житті брали участь у мирних зібраннях (беззбройних мітингах, походах, демонстраціях, пікетах, флешмобах, релігійних зібраннях тощо), страйках у формі мирних зібрань, або інших креативних акціях.

Ваші відповіді допоможуть нам спланувати тренінги та розробити навчальні матеріали, зокрема, настільну гру на тему реалізації свободи мирних зібрань в Україні.

Реалізація проєкту стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).


Тематика публікації:                

Останні публікації цього розділу:

Що зробив Меморіал у квітні: сторінка пам’яті Далі, дослідження практик меморіалізації, хвилина мовчання на івентах

Мистецькі майстерні проекту Creating Вridges

У громадах Півдня України проводять картування місцевого неурядового сектору

Правоохоронці та фахівці громад Чернігівщини посилюють спроможність з протидії гендерно зумовленому насильству

Участь громадян у процесах відновлення: кейс Березнегуватської громади (Миколаївщина)

Відбулась настановча сесія програми «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»