Конкурс публікацій «Кращий матеріал з екологічної та природоохоронної сфер»!

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Anna Opanasenko

КОНКУРС (4)
Конкурс публікацій «Кращий матеріал з екологічної та природоохоронної сфер»!

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за підтримки FOJO Media Institute (Швеція) оголошує про початок проведення Конкурсу публікацій «Кращий матеріал з екологічної та природоохоронної сфер»!

У Конкурсі можуть брати участь представники електронних, друкованих і телевізійних ЗМІ України, студенти факультетів журналістики ВНЗ України, члени журналістських об’єднань, що опублікували статті та/або випустили сюжети, репортажі й інші матеріали з КСВ в українських ЗМІ в період з 1 січня по 31 березня 2020 року.

Мета Конкурсу — підвищити обізнаність української громадськості з екологічних питань за допомогою збільшення кількості медіа-повідомлень.

Що необхідно для участі в Конкурсі

Один автор може подати не більше 2-х матеріалів. Для участі в Конкурсі необхідно ЗАПОВНИТИ ОН-ЛАЙН ЗАЯВКУ до 31.03.2020 року включно.

Матеріал повинен вийти в українських ЗМІ в період з 01 січня по 31 березня 2020 року. Матеріали приймаються українською та російською мовами. Матеріали, опубліковані на комерційній основі, до конкурсу не допускаються.

Рішення будуть прийматися експертною комісією, що складається з фахівців у галузі журналістики та екології. Матеріали оцінюються за такими критеріями:
1) аналітичний підхід і використання статистики для глибини розкриття теми;
2) значимість освітлюваної події/теми для регіону;
3) використання візуальних складових: інфографіки, фотодокументів і елементів мультимедіа (відео, аудіо) для доступності та цікавості для аудиторії.

Журі конкурсу:

Олег Хоменок, член Ради директорів Глобальної мережі журналістів-розслідувачів – GIJN, старший радник з питань медіа Internews Network. Сертифікований тренер і консультант з журналістики та газетного менеджменту: FOJO (Kalmar, Sweden), World Bank Institute, BBC World Service Trust (London), NewsPlex of South Carolina University (USA). Має 26-річний досвід роботи в журналістиці, медіа-освіті, GR, керуванні проектами з журналістських розслідувань та медіапідтримки в пострадянських країнах.

Ірина Черниш – співзасновниця ініціативи Save Dnipro та єдиного в Україні екологічного чат-боту SaveEcoBot, який поєднує дані про забруднення, забруднювачів та інструменти захисту довкілля. Авторка проектів Ecoagenda на виборах Президента України 2019 та виборів до Верховної Ради 2019. Власниця нагороди «За екологічну трансформацію» Екооскар 2018 від журналу «Екологія підприємства». Переможниця Open Data Leader Award – за найвищі особисті заслуги у розвитку відкритих даних на Open Data Forum 2019.

Ніна Кур’ята – медіаконсультантка, медіаекспертка, тренерка, журналістка. Керувала BBC News Ukrainian (2011 – 2019). Працювала в журналі “Власть денег”, інформагентстві ЛігаБізнесІнформ (2005 – 2010), ІМІ та на РадіоКиїв. Кандидатка біологічних наук.

Призами для 3-х переможців є:
поїздка на міжнародний профільний захід організований FOJO Media Institute у 2020 році
міні-стипендія до 13 000 грн (фінансування здійснюється виключно за Угодою з автором-переможцем Конкурсу)

Результати Конкурсу будуть оголошені на сайті ІРРП до 8 квітня 2020 року

Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу [email protected] або за номером телефону 067-547-22-33. Контактна особа – Ірина Шпаковська. 


Останні публікації цього розділу:

Запит на надання пропозицій BREQ-24-00002 щодо надання послуг поштового зв’язку для офісів ERA з доставки та пересилання документації та різного обладнання, товарів

Tендер на закупівлю послуг з організації та проведення заходів

Запит на отримання цінової пропозиції на виготовлення армованого бетонного покриття

Політико економічний аналіз

Тендер з закупівлі послуг для проведення тренінгу

Відкритий тендер - "Гігіенічний набір"