Мультимедійна школа Радіо Свобода 2020

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
souspilnist

КОНКУРС (4)
Мультимедійна школа Радіо Свобода 2020

Українська служба Радіо Свобода та Фундація Суспільність оголошують конкурсний набір до школи мультимедійної журналістики.

До участі в конкурсі запрошуються молоді журналісти,  студенти профільних факультетів університетів з усіх регіонів України, які мають навички зйомки та монтажу відео.

У місячному навчанні братимуть участь пошукачі, які здобули право на навчання за результатами конкурсу, оголошеного Радіо Свобода та Фундацією Суспільність.

У програмі навчальної практики:

  • Теоретичні відеоуроки від мультимедійних продюсерів
  • Розробка теми (оперативна і глибока)
  • Робота зі сценарієм до кепшн-відео, вибір форми
  • Монтаж відео в Adobe Premiere і After Effects
  • Стандарти і редагування.

Як результат студенти навчаться створювати СМ-ролики, які будуть опубліковані на платформах Радіо Свобода.

Для участі у відборі необхідно заповнити аплікаційну форму: https://forms.gle/LB7yz4QGV5K29HuV6 вказавши посилання на приклади робіт з відео, а також надіслати мотиваційний лист і професійне CV на адресу: [email protected].

Участь безкоштовна. Відібрані конкурсанти будуть забезпечені проживанням на період навчання та отримають компенсацію проїзду до Києва і зворотного (потяг, автобус).

Місце і дати проведення школи: Київська редакція Радіо Свобода – з 1 по 30 квітня, з 1 по 29 травня, з 1 по 30 липня 2020 року, 3 серпня по 28 серпня.

Останній день прийому заявок до участі: 22 березня року, 23:59.

Радіо Свобода тривалий час ділиться своїм досвідом із молодими спеціалістами у сфері мультимедійної журналістики. Новинні відео, СМ-ролики, прямі трансляції від мультимедійної команди Радіо Свобода – приклад стандарту якості для відеоконтенту на українському медіаринку. Стріми Радіо Свобода набирають сотні тисяч переглядів, а СМ-ролики регулярно долають відмітку 1 млн. 

Мультимедійні продюсери проводять змістовну роботу зі стажерами і практикантами в Київському бюро Радіо Свобода, а також провели низку тренінгів в Україні та Європі.

Школа проходитиме за підтримки проєкту USAID Медійна Програма Internews, що реалізується міжнародною організацією Internews, та приватних благодійників.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів