Конкурс на закупівлю ноутбуків

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


конкурс на закупівлю ноутбуків
Конкурс на закупівлю ноутбуків

Установа «Черкаська агенція регіонального розвитку» (далі – Черкаська АРР) та Програма розвитку ООН (Проект «Посилене партнерство для сталого розвитку») цим оголошенням запрошують постачальників з доброю репутацією надати комерційні пропозиції для постачання ноутбуків у межах проекту «Запуск громадських майстерень в 3 громадах Черкаської області».

Характеристики та комплектація ноутбуків вказана за цим посиланням: https://cutt.ly/WrIxSkH

Комерційна пропозиція повинна містити повну фіксовану ціну одиниці товару, кількість та загальну вартість товару (з ПДВ) з урахуванням доставки та інших супутніх витрат (якщо такі є), а також повну назву ноутбуку, його характеристики та комплектацію.  

Пропозиції повинні бути надіслані в електронному вигляді (відскановані документи з підписом уповноваженої особи та печаткою) і супроводжуючими документами на електронну пошту Черкаської АРР [email protected]  не пізніше ніж 23:59 година 24 лютого 2020 року. Ці пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 30 (тридцяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій Тендерним комітетом. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну, не приймаються.

Дата та місце розкриття Конкурсних пропозицій Тендерним комітетом – 26 лютого 2020 року об 14-00 в офісі Черкаської агенції регіонального розвитку за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, 3 поверх, «Прозорий офіс».

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:  

  • Відповідність техніки зазначеним характеристикам;
  • Вартість (враховуючи доставку).

 Пакет документів (скан-копії), який надсилається на конкурс учасником:

  • Комерційна пропозиція завірена в установленому порядку;
  • Коротка інформація щодо досвіду роботи на ринку;
  • Копії реєстраційних документів (Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, Довідка про реєстрацію платника податків, або Свідоцтво платника Єдиного податку, або копія квитанції про сплату авансових платежів (у випадку, якщо ФОП на загальній системі оподаткування)).

Адреса доставки товару: м. Черкаси, бул. Шевченка, 185, 3 поверх, «Прозорий офіс».

Зацікавлені постачальники можуть отримати додаткову інформацію надіславши запитання за адресою: [email protected] або за телефоном: +38(093)0244836, Остряніна Світлана.

 


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів та інструментів для проведення молодіжного обміну

Пошук консультанта з працевлаштування та самозайнятості

Тренери з проведення офлайн тренінгів з навчання переможців компоненту «Гранти групам взаємодопомоги»

Тендер на розробку цілей організаційного розвитку ГО Екодія

Послуги психотерапевта-супервізора

Конкурс пропозицій від організацій громадянського суспільства для сприяння ґендерній рівності в Україні