Конкурс з обрання нового складу Громадської ради при АРМА продовжено

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


конкурс
Конкурс з обрання нового складу Громадської ради при АРМА продовжено

До 10 січня 2020 року продовжено прийом документів на конкурс з обрання нового складу Громадської ради при Агентстві з розшуку та менеджменту активів. Документи для участі у конкурсі необхідно надсилати на адресу [email protected].

Також перенесено дату проведення інтернет-голосування на вебсайті АРМА на 20 січня 2020 року з 9:00 до 21:00.

Надіслані громадськими об’єднаннями документи у період з 15.10.2019 по 15.11.2019 з урахуванням висновків Конкурсної комісії від 20.11.2019 свідчать про допущення до наступного етапу конкурсу лише 7 кандидатів, що недостатньо для проведення рейтингового інтернет-голосування.

Громадські об’єднання, документи яких попередньо не були визнані у Проміжному звіті такими, що відповідають встановленим вимогам, мають можливість усунути недоліки та надати додаткові документи, які підтверджують їх відповідність (спростовують невідповідність) вимогам Порядку у термін до 16:45 10 січня 2020 року.

Детальна інформація щодо організації проведення конкурсу за посиланням: https://arma.gov.ua/public-council

Нагадаємо, Агентство з розшуку та менеджменту активів (повна назва – Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів) – є центральним органом виконавчої влади зі спеціальним статусом, уповноваженим на формування та реалізацію державної політики у сфері виявлення та розшуку активів, які можуть бути арештовані у кримінальному провадженні, а також управління активами, які арештовані у кримінальному провадженні.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів