Все ясно! Майстерня з візуалізації та комунікації для ГО

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


79421896_2560687827541689_1772794162840600576_o
Все ясно! Майстерня з візуалізації та комунікації для ГО

Інша Освіта запрошує активістів/ток та представників/ниць громадських організацій , які працюють над вирішенням складних викликів в суспільстві, а також дизайнерів/рок й ілюстраторів/рок, які шукають нові комунікаційні виклики, до участі у воркшопі з креативних комунікацій та візуалізації за методологією “Все Ясно” (http://vseyasno.org).

Майстерня відбудеться 16 – 19 січня у Слов’янську. 

Кому та для чого потрібна участь в цій майстерні?

Часто важливі проекти не бувають почутими через брак якісної і зрозумілої комунікації. Візуалізація в зовнішніх комунікаціях допомагає громадським організаціям та активіст(к)ам залучати більше уваги до проблем, із якими вони працюють. Інфографіка, ілюстрації, комікси або анімація допомагають непідготовленому читачеві або глядачеві перейнятися темою, а журналісту – отримати якісний візуальний контент в додаток до свого матеріалу. Таким чином, соціальні проблеми та явища стають більш видимими, і працівникам громадського сектору вдається здійснювати більший вплив на спільноти та поведінку своєї цільової аудиторії.

Все Ясно! – це методика, яка об’єднує активіст/ок та креативних професіоналів/лок і допомагає створити впливові комунікаційні кампанії із якісною візуальною складовою. Запрошуємо тих громадських активістів/ток та креативних професіоналів/лок на майстерню за методикою “Все Ясно!”, протягом якої ми будемо спільно працювати над практичними комунікаційними викликами в роботі над важливими викликами українського суспільства.

І якщо попередня майстеря Та все ясно з ОТГ! Майстерня з візуалізації та комунікації концентрувалася на тематиці навколо ОТГ та сільських громад, то ця не матиме вузької тематики та націлена на широкий спектр суспільних викликів.

Як це працює?

Для участі в майстерні буде обрано 8 громадських активістів/ток та 8 ілюстраторів/ок та дизайнерів/рок. З цих 16 осіб ми сформуємо 8 команд і дамо їм чотири дні на те, щоб продумати свої проекти навколо комунікаційних викликів і створити їх прототипи. З усіма командами працюватиме група з 3 продюсерів/рок, а найкращий прототип зможе отримати фінансування на реалізацію в сумі до 1 000 євро.

Вартість участі в майстерні безкоштовна. Учасникам та учасницям, які обрані для участі, покриваються транспортні витрати, а також витрати на проживання та харчування.

Як подати заявку?

Для того, аби подати заявку, просимо до 15 грудня заповнити цю форму.

Оголошення про майстерню на Facebook.


Останні публікації цього розділу:

Набір на участь у тренінг-курсі з психологічної підтримки та ментального відновлення людей, які постраждали від війни

Тендер на проведення поведінкового дослідження для Програми USAID АГРО

Конкурс на закупівлю інформаційних таблиць

Конкурс “Сприяння розвитку та використанню форм громадської участі на місцевому та регіональному рівнях”

Закупівля будівельних матеріалів (PAR#2024-140)

Конкурс на закупівлю навчального обладнання для Управління освіти адміністрації Індустріального району Харківської міської ради