Набір на тренінги Проекту «Запоріжжя E-trade»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Nikita

Svitlo logo
Набір на тренінги Проекту «Запоріжжя E-trade»

У листопаді 2019-січні 2020 для мешканців Запорізької області відбудуться безкоштовні тренінги, спрямовані на стимулювання самозайнятості та збільшення онлайн продажів серед майстрів та виробників, які займаються виробничою чи підприємницькою діяльністю в Запорізької області.

До участі в навчальних модулях проект «Запоріжжя E-trade: «Нові ринки поруч!» запрошує:
- майстрів та підприємців, які добре знані в своєму регіоні, але б хотіли б навчитися продавати власні вироби ширшій аудиторії;
- хендмейдерів та ремісників, які окрім торгівлі на традиційних ярмарках та виставках прагнуть навчитися он-лайн продажам і дізнатися про ресурси, які допомагають це зробити;
- підприємців-початківців, які знають про можливості, що дає інтернет, але не знайомі з особливостями та специфікою таких продажів;
- авторів рукотворної продукції, які хочуть дізнатися нові способи представлення себе та продажу власних виробів в інтернеті.

Під час навчальних модулів учасникам запропонують огляд і специфіку продажу власних виробів на ресурсах Crafta.ua, eBay, Amazon Handmade, Etsy та через соціальні мережі – Facebook та Іnstagram. Також учасники дізнаються про сучасне позиціонування виробів українських майстрів у світі та перспективи розвитку ринку. Окремо тренери розкажуть про суто практичні речі, з якими пов’язана торгівля на будь-якій платформі – доставка та оплата товару, питання безпеки і збереження, а також взаємодія з митницею.

Участь у тренінгах безкоштовна. Транспортні витрати не омпенсуються. Обов’язкова умова – попередня реєстрація за посиланням: http://bit.ly/etradetrainingsvitlo. Учасники, які пройдуть конкурсний відбір, отримають листа-запрошення з подальшою інструкцією.

Перші тренінги відбудуться в наступних містах:

Запоріжжя:
-“FACEBOOK / INSTAGRAM: просування товарів через соцмережі” (тренер – Іван Шевцов, експерт-SMM, таргетолог)
Дата: 01.11.2019, початок – 13:00
Місце: Коворкінг Edison space, вул. Гагарина, 3
Дедлайн реєстрації: 30 жовтня 2019

-“Особливості операційної роботи: доставка і оплата – Нова Пошта, Укрпошта, DHL, WesternBid, Payoneer” (тренерка – Вікторія Михайлова, координатор проекту E-Export School).
Дата: 18.11.2019, початок – 14:00
Місце: Платформа “Запорізький регіональний молодіжний центр”, вул. Патріотична 49
Дедлайн реєстрації: 15 листопада 2019

- “EBAY: особливості експорту через найбільший онлайн-аукціон світу” (тренер – Олег Білоногий, активний продавець, засновник Ebay & PayPal Pro СНГ)
Дата: 08.12.2019, початок – 13.00.
Місце: Платформа “Запорізький регіональний молодіжний центр”, вул. Патріотична 49
Дедлайн реєстрації: 05 грудня 2019

Токмак:
- “Особливості ціноутворення на власні вироби” (тренерка – Тетяна Герасімова)
Дата: 22.11.2019, початок – 14:00
Місце: Центральна бібліотека, вул. Центральна 10
Дедлайн реєстрації: 19 листопада 2019

- “ETSY: старт продажів на найпопулярнішій глобальній handmade торговій платформі” (тренерка – Катерина Витковська, автор і ведуча практичного курсу Прокачай Etsy та сайту про handmade бізнес та Etsy CBIZ.CLUB)
Дата: 23.11.2019, початок – 14.00. Місце: Центральна бібліотека, вул. Центральна 10
Дедлайн реєстрації: 19 листопада 2019

Дата та місце проведення інших тренінгів буде оголошена найближчим часом, слідкуйте за оновленням FB сторінки організації: https://www.facebook.com/ngosvitlo/.

За більш детальною інформацією потрібно звертатися за адресою [email protected].

 

Проект «Запоріжжя E-trade» реалізується ГО «УЦГІ «Світло» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів