Freedom House в Україні відкриває конкурс міні-грантів для союзників ЛГБТ+

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


FH_logo_blue_large_PNG
Freedom House в Україні відкриває конкурс міні-грантів для союзників ЛГБТ+

Організація розгляне пропозиції, спрямовані на привернення уваги суспільства до загроз та утисків, з якими стикаються ЛГБТ+ по всій країні, та на боротьбу з цими проблемами. Дедлайн – 22 вересня 2019 року.

Freedom House в Україні відкриває конкурс міні-грантів для підтримки союзників в їхній діяльності з відстоювання та просування прав ЛГБТ+. Організація розгляне пропозиції, спрямовані на привернення уваги суспільства до загроз та утисків, з якими стикаються ЛГБТ+ по всій країні, та на боротьбу з цими проблемами. Відповідно до умов конкурсу, чотири найсильніші проекти зі строком реалізації від двох місяців отримають підтримку – $ 1000 (одна тисяча доларів США) кожен, у гривневому еквіваленті. Проектні пропозиції прийматимуться до 22 вересня 2019 року.

До участі ми запрошуємо союзників з числа бізнесу, медіа, представників громадських організацій, незалежних активістів та всіх, хто прагне відстоювати права ЛГБТ+ в Україні. Для подання заявки на отримання гранту необхідно заповнити онлайн форму.

У фокусі грантової програми:

  • індивідуальні та групові проекти спрямовані на підтримку ЛГБТ+ спільноти та її прав і свобод;
  • комунікаційні та медіа-ініціативи на підтримку прав та свобод спільноти в Україні;
  • кооперація з громадянським суспільством, бізнесом, навчальними, владними та релігійними установами задля покращення та розвитку суспільної думки щодо цивільних та соціально-економічних свобод ЛГБТ+;
  • залучення до роботи регіональних ЛГБТ+ спільнот та посилення їхньої організаційної спроможності.

Проектні пропозиції прийматимуться до 22 вересня 2019 року. Ми повідомимо переможців програми не пізніше 30 вересня 2019 року. Надання міні-грантів очікується в жовтні 2019 р. Мінімальна тривалість проектів – 2 місяці. Проекти мусять закінчитися до 20 грудня 2019 року.

Невичерпний перелік прикладів проектної діяльності за умовами грантової програми: організація зустрічей представників регіональних громад; виготовлення коротких відеороликів з особистими історіями (за прикладом проекту «It Gets Better»); проведення дискусійних клубів; побудова діалогу з питань релігії та прав ЛГБТ+ в місцевій громаді; розв’язання проблем місцевої громади спільними зусиллями ЛГБТ-спільноти; інформаційна робота на регіональному рівні тощо. Короткий приклад робіт союзників, які отримували підтримку раніше: «Про ЛГБТ у Сумах»; «Незручні питання до ЛГБТ».

Для отримання фінансування НЕ потрібна наявність зареєстрованої організації.


Останні публікації цього розділу:

Закупівля: постачання аварійно-рятувального обладнання

Громадська організація «Докудейз» оголошує тендер на декорування локацій 21-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

Відкритий тендер на закупівлю послуги друку брошур та щоденників

Закупівля мобільних класів для госпітальєрів ITT_PRFU-2024-141

Подовжено Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів

Тендер на надання кураторських послуг освітньої програми