Тендер з облаштування інклюзивного дитячого майданчику

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
slavmriya

тендер
Тендер з облаштування інклюзивного дитячого майданчику

Громадська організація Благодійний фонд « Слов’янська Мрія» та Програма розвитку ООН (Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні) цим оголошенням запрошують ліцензованих підрядників з доброю репутацією надати запечатані цінові пропозиції для виконання робіт у межах мікропроекту  «Граємо разом».

Перелік робіт: Облаштування інклюзивного дитячого майданчику площею 575 м2 у  сквері « Мрія» – підготовка території, укладання покриття, розбудова інклюзивних ігрових форм, встановлення урн та лавочок, розбудова квітників. Підрядники повинні мати досвід проведення ремонтно-будівельних робіт на об’єктах подібного або вищого рівня складності.

Тендерну документацію можна безкоштовно отримати за такою адресою: Україна, Донецька обл., місто Слов’янськ, вул. Вокзальна, 59. Пропозиції повинні залишатися чинними впродовж 60 (шістдесяти) днів з дати розкриття Конкурсних пропозицій і повинні бути в запечатаному вигляді доставлені за вищенаведеною адресою до 12 години _11__ липня 2019 року, після чого вони будуть розкриті у присутності наявних учасників тендеру. Конкурсні пропозиції, надані пізніше встановленого терміну не приймаються і повертаються учасникам тендеру нерозкритими.

Зацікавлені підрядники можуть отримати додаткову інформацію за адресою, зазначеною вище або за телефоном: +380509997380.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю будівельних матеріалів та інструментів для проведення молодіжного обміну

Пошук консультанта з працевлаштування та самозайнятості

Тренери з проведення офлайн тренінгів з навчання переможців компоненту «Гранти групам взаємодопомоги»

Тендер на розробку цілей організаційного розвитку ГО Екодія

Послуги психотерапевта-супервізора

Конкурс пропозицій від організацій громадянського суспільства для сприяння ґендерній рівності в Україні