ГО “Сприяння розвитку села”

Форма реєстрації: Громадська організація

Лого

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: Демидівка

Адреса: вул. Нагрощина, 45, с. Рогізне, 35222

Телефони: 0969502788

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада: Сергій Щербатюк, голова

Місія організації

Місією організації є активізація громадян України до управління державою на місцевому рівні та реалізація їх конституційних та інших прав, а також сприяння демократій трансформації українського суспільства шляхом підтримки розвитку громад, незалежного інформаційного простору та інтеграційних процесів на локальному рівні. 

Громадська організація «Сприяння розвитку села» створена у травні 2015 року. Керівництво та члени організації мають значний досвід у розвитку громадянського суспільства в ОТГ Рівненської області. Представники ГО неодноразово брали участь у загальноукраїнських та регіональних заходах, проектах і програмах. Організація має чітку та сталу організаційну структуру та спроможність реалізації проектів. Наявний великий досвід організації різних публічних заходів (прес-конференцій, тренінгів, семінарів, круглих столів тощо). Організація має сталі та партнерські стосунки з органами місцевого самоврядування, різними громадянськими організаціями Рівненської області та ЗМІ.

Липень – серпень 2017 року – реалізація проекту «Соціальне партнерство у громадах Рівненської і Запорізької областей». Вивчався досвід громад у реалізації соціальних проектів, залученні громадськості до процесу прийняття рішень.

Січень 2018 року – проведено круглий стіл «Міжмуніципальне співробітництво: практика застосування та досвід Полтавщини» у смт Демидівка (спільно з Рівненським ЦРМС та експертом програми «U-LEAD з Європою»).

Квітень – вересень 2018 року – проведено заходи із інформування та залучення громадськості у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)».


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.