Набір громадських активістів до «Школи лідера громади»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
platforma.lg

ГП
Набір громадських активістів до «Школи лідера громади»

Сєвєродонецький офіс Мережі правового розвитку при ГО “Громадська платформа” оголошує відбір на участь у програмі “Школа лідера громади” в місті Сєвєродонецьк.

В рамках проекту буде відібрано 20 громадських активістів – учасників програми віком від 22 до 60 років, які приймуть участь в 3навчальних тренінгах-семінарах. Заняття будуть відбуватись на базі платформи ініціатив “City HUB”. 

Семінари будуть присвячені наступним темам:

- Процес прийняття рішень в громаді

- Лідерство і менеджмент: розумну рівновагу

- Права людини і активація місцевої громади

 Після завершення навчання учасники складуть карту вирішення ключових проблем громади Сєвєродонецька та отримають консультації від Сєвєродонецького офісу Мережі правового розвитку з її успішної імплементації. Прийняти участь у «Школі лідера громади» можна заповнивши форму за посиланням до 10 квітня 2018 року. 

Взявши участь у програмі, Ви зможете підвищити свою особисту ефективність як активіста і таким чином збільшити впливовість і успішність Вашої громадського руху / ініціативної групи. 

Проект “«Посилення правових можливостей мешканців місцевих громад Сєвєродонецька, Рубіжного та Кремінського району»” здійснюється ГО “Громадська платформа” за підтримки Програмної ініціативи «Права людини та правосуддя» Міжнародного фонду «Відродження»


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях