Реєстрація на Імпульс-семінар “activEco – сталість в дії”

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


53279069_2549258675146078_6963340750843019264_n
Реєстрація на Імпульс-семінар “activEco – сталість в дії”

Запрошуємо всіх зацікавлених молодих людей зареєструватися для участі в Імпульс-семінарі програми activEco по Сталому Розвитку і Соціальному Підприємництву, которий відбудеться 21-27 квітня 2019 в Центрі Екологічного НавчанняEcoVisioв селищі Ришкова, Республіка Молдова.

Учасники зустрінуться з людьми, які думають та діють у схожему напрямку, дізнаються більше про сталий розвиток і соціальне підприємництво, знайдуть прості та ефективні методи стати активним в громадянському суспільстві, отримають можливість сформувати команду для реализації своїх ідей.

Ми чекаємо на учасників з Молдови, Румунії і України – всі витрати на трансфер відшкодовуються EcoVisio.

Основні критерії: вік 18-30 років, хороше володіння англійською мовою і бажання змінити щось на краще у своїй спільноті.

Форма реєстрації відкрита до 31 березня 2019 року (включно). Просимо заповнити заявки англійською мовою за можливості (або російською): https://bit.ly/2U0XyKj

Детальніше на http://activeco-program.org/ru/

Програма activEco, або, повністю, “activEco – сталість в дії”– це щорічна освітня програма для молоді (і не тільки) з Молдови і сусідніх регіонів Румунії та України, що реалізується громадською організацією EcoVisio. Її метою є збільшення можливостей креативних та  вмотивовованих молодих людей шляхом зміцнення їх навичок і потенціала для того, щоб разом перевести супсільство на шлях сталого розвитку.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів