Простір підтримки запрошує до участі в програмі «Гроші за роботу»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Kirill Ermakov

Groshi za robotu
Простір підтримки запрошує до участі в програмі «Гроші за роботу»

Простір підтримки запрошує до участі в програмі «Гроші за роботу». Цей формат тимчасового працевлаштування надає можливість відновлення втраченого або формування нового професійного досвіду на локальних ринках праці та виконання суспільно значущих робіт на благо місцевої громади з метою її розвитку.

Тривалість участі в програмі: 1−3 місяці.

Період виконання робіт: квітень – червень 2019 р.

Пріоритет буде надаватися кандидатам на працевлаштування (особам, що готові виконувати суспільно значиму роботу) серед ВПО та місцевих мешканців, що постраждали від конфлікту, що відповідають наступним критеріям уразливості:

― представники багатодітних родин; 
― самотні батьки (мати\батько), що виховують неповнолітніх дітей; 
― люди з інвалідністю ІІІ групи, які не мають обмежень здоров’я для виконання фізичної роботи;
― особи, що опинились в складних життєвих обставинах.

Основні локації програми – м. Краматорськ та м. Слов’янськ. Окремо буде розглядатися можливість створення умов для участі кандидатів з інших населених пунктів Донецької області (Олександрівський, Добропільський, Слов’янський, Костянтинівський, Покровський, Лиманський, Бахмутський райони).

Важливо! Учасники програми не повинні знаходитись на обліку в Державній службі зайнятості й отримувати допомогу в зв’язку із тимчасовою непрацездатністю.

Працівники будуть отримувати компенсацію за участь у тимчасових роботах в розмірі – 2500 грн. Оплата здійснюється щомісячно.

З усіх питань щодо роботи цієї програми звертайтесь на нашу гарячу лінію 066 993 28 00. Відбір учасників буде відбуватись за результатами співбесід з фахівцями Кризового центру Карітасу (м. Краматорськ, вул. Південна, 9 та м. Слов’янськ, вул. Вчительська, 2А).

Ініціатива реалізується в рамках проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» за фінансової підтримки DCV та BMZ.


Останні публікації цього розділу:

Відеограф для створення соціальної реклами

Тендер на реалізацію комунікаційної кампанії

Тендер на закупівлю канцелярських товарів та товарів для творчості для дитячих центрів

Тендер на послуги з надання в оренду конференц-залу

Конкурс на закупівлю послуг фотозйомки заходів під час реалізації проєкту ГО “Сильні громади”

Тендер на закупівлю товарів (ФОТО камера, Електричне гончарне коло, Фото принтер, Стільці розкладні, Стіл офісний розкладний, Етажерка на колесах)