Конкурс з надання тренерських послуг від ГО «Вчителі за демократію»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


нова заставка з лого
Конкурс з надання тренерських послуг від ГО «Вчителі за демократію»

Організація “Вчителі за демократію та партнерство” в межах освітнього проекту “Make Your Future Self” (Збудуй своє майбутнє) оголошує тендер на проведення тренінгів для учнів старшої школи та їхніх вчителів з освіти для сталого розвитку і соціального проектування. Проект “Make Your Future Self” реалізується спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU.

Мета тренінгів: надати учасникам знання, необхідні для запровадження й реалізації ідей сталого розвитку в Україні та формування у школярів сталих, екодружніх моделей поведінки.

Кінцева дата подачі тендерних пропозицій: 28 лютого 2019 року.

Види послуг: тренінг.

Термін (період) виконання: 7 днів.

Дати проведення заходу: 14-17 березня (тренінг з освіти для сталого розвитку) та 29-31 березня (тренінг з соціального проектування) 2019 року.

Місце проведення заходу: м. Київ

Витрати на проїзд, харчування і проживання просимо включати до комерційних пропозицій.

 

ВИМОГИ ДО ВИКОНАВЦІВ

1. Досвід проведення освітнього тренінгу для учнів старших класів.
2. Компетентність у сфері сталого розвитку.
3. Наявність розробленої програми  чотириденного тренінгу (в обсязі 18-20 годин навчання) для старшокласників, що дозволить підвищити їхні знання з питань сталого розвитку, основ менеджменту й забезпечить високу мотивацію до проектної роботи.
4. Уміння працювати у тренерській команді, адаптуватися під вимоги проекту та аудиторії.
5. Знання реалій шкільної освіти й досвід викладання у старшій школі вітаються.

Перелік необхідних документів: резюме, орієнтовний план тренінгу, комерційна пропозиція та рекомендація (за бажанням). Зазначений перелік документів і запитання просимо надіслати до 28 лютого включно на адресу [email protected] (у темі листа – Тендер тренерів).

 

Організація «Вчителі за демократію та партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвитку, громадянська і правова освіта, розвиток критичного мислення, учнівське соціальне проектування та інші. А також публікує і розповсюджує відповідну літературу. Організація працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями,  Серед партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року також були: Street Law, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, Freedom House, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.


Останні публікації цього розділу:

Громадська організація «Докудейз» оголошує тендер на декорування локацій 21-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA

Відкритий тендер на закупівлю послуги друку брошур та щоденників

Закупівля мобільних класів для госпітальєрів ITT_PRFU-2024-141

Подовжено Третій онлайн-конкурс стартап-проєктів

Тендер на надання кураторських послуг освітньої програми

Тендер на надання послуг експерта/-ки з фандрейзингу

  • Iryna Taran

    Підкажіть, будь ласка, чому за вказною адресою не відповідають на уточнюючі питання? Лист відправила 6 днів тому!

    • http://www.prostir.ua/ Prostir

      Ваше коментар мав би потрапити також на емейл автора цього оголошення. Але ми ще звернулись із запитом на ФБ сторінку Вчителі за демократію – https://www.facebook.com/tdpUA/photos/a.1609448372626808/2231137523791220/?type=3&theater (можете також спробувати написати організації в прямі повідомлення на ФБ)

      • http://2show.com.ua Oles

        То воно працює

    • Olena Kharchenko

      Пані Ірино, добрий день. Перепрошуємо, що затримались із відповіддю. Сьогодні відповімо Вам на e-mail. Дякуємо.

      Олена Харченко, медіа-координаторка проектів “Вчителі за демократію та партнерство”