Резиденція Святого Миколая в Бердичеві

З 5 грудня в Бердичеві розпочинає свою роботу «Резиденція Святого Миколая». Усі маленькі громадяни можуть завітати до «Резиденції Святого Миколая». Мета проекту спрямована на відродження ...

Розпочинає свою роботу резиденція Св. Миколая
Резиденція Святого Миколая в Бердичеві

З 5 грудня в Бердичеві розпочинає свою роботу «Резиденція Святого Миколая». Усі маленькі громадяни можуть завітати до «Резиденції Святого Миколая».

Мета проекту спрямована на відродження українських традицій та відновлення духовності. Ми пропонуємо Вам долучитися до нашої ідеї, оскільки суть її полягає не лише в отриманні гарного і святкового настрою, а й в допомозі дітям, які також мріють щоб до них в гості завітав Святий Миколай.

Організатори проекту – Громадська організація Житомирська обласна організація «Воскресіння», Волонтерський психолого-консультативний центр «Фенікс» для воїнів АТО та їх родин, Бердичівська молодіжна громадська організація «Фенікс».

Акція триватиме з 5.12.2015 року по 25.12.2015 року.

Отже як буде відбуватися дана акція. Усі маленькі громадяни можуть завітати до «Резиденції Святого Миколая». Ті дітлахи, які розповідатимуть Святому Миколаю вірші, а також про добрі справи, котрі робила дитина протягом року, то за це малеча отримає солодкий подарунок.

Крім того усі бажаючі можуть вкинути в чарівну скриню листівку зі своїми найпотаємнішими бажаннями і сфотографуватися із Святим Миколаєм. Та якщо дітки принесуть із собою, цукерки, солодощі, а також іграшки, якими вони вже не користуються , за це вони отримують посвідчення помічника Святого Миколаяі.

А зібрані іграшки та цукерки будуть передані під час проведення ігрової програми для дітей, батьки, яких знаходяться в зоні АТО, дітям-сиротам та дітям – інвалідам. Цей проект в Бердичеві реалізується третій рік поспіль і має важливе місце для відродження нашої культури та обєднання громади навколо конкретної ідеї. Тому ми будемо дуже вдячні за Вашу участь у проекті і розраховуємо на вашу допомогу.

Наша адреса вул. Європейська, 19/10 (дитячий клуб «Рожеве слоненя»).

Поспішайте завітати до Святого Миколая.

За інформацією звертайтесь за телефоном : 0634879609, 0979499017

Джерело: БМГО “Фенікс”


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

План відновлення та розвитку Новобілоуської громади: візія, стратегічні цілі і завдання відновлення

100 тисяч життів на рік: як тютюнова епідемія загрожує демографічному розвитку України

Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 у Києві

«STOPманіпулятор» — сказали студенти з Вінниці під час дводенного тренінгу

Як забезпечити перехід на безпечне програмне забезпечення, що посилить кіберстійкість України?

Понад пів тисячі молодих людей дослідили роль Молодіжної ради