Тендер: сервіс та валідація (кваліфікація) шаф біологічної безпеки

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Володимир

PATH_Logo_Color
Тендер: сервіс та валідація (кваліфікація) шаф біологічної безпеки

 

  1. РАТН, Організатор Тендеру, впроваджує в Україні Проект Сhallenge TB за кошти Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) з метою покращення ефективності лікування хворих на МР ТБ, зниження показників смертності та відривів від лікування шляхом удосконалення системи виявлення та діагностики випадків МР ТБ, розширення доступу до якісних послуг з лікування та профілактики.

  1. В рамках Проекту передбачається закупівля послуг з сервісного обслуговування та валідації шаф біологічної безпеки (ШББ) 2 класу.

  1. РАТН оголошує відкритий конкурс на відбір компанії, яка здійснить сервісне обслуговування і валідацію ШББ 2 класу, вказаних у Технічному завданні, та замінить НЕРА-фільтри, за необхідності, і цим запрошує Вас надати цінові пропозиції. Докладніший опис послуг приводиться в Технічному завданні, що додається.

  1. Тендерна документація включає наступні документи:

Розділ 1. Технічна пропозиція –  Технічне завдання та Типові форми.

Розділ 2. Фінансова пропозиція – Типові форми.

  1. За результатами тендеру буде відібрано компанію, яка одержить право на укладення договору на виконання сервісного обслуговування та валідацію ШББ 2 класу. Інші, більш детальні, умови проведення тендеру визначено у тендерній документації, що додається.

  2. До розгляду будуть прийматися лише ті пропозиції, які відповідатимуть усім вимогам, вказаним в тендерній документації.

  1. Пропозиція у встановленому форматі, а також додаткова інформація мають надсилатися на таку адресу:

    PATH

    вул. Шота Руставелі, 25 Б, 01033 м. Київ, Україна

    До уваги: Ніни Жеребко

    тел.:+38044 496 26 28, факс:+38044 496 26 27

    електронна адреса для довідок: [email protected]

  2. Кінцевим терміном для отримання пропозицій Організатором за адресою, вказаною в п.7, встановлюється: 23 листопада 2018 р., 11:00 за місцевим часом. Пропозиції, які надійдуть пізніше зазначеного терміну, до розгляду не приймаються.

  3. Конверти будуть відкриті у присутності представників Учасників,  які виявлять бажання відвідати процедуру відкриття (при собі потрібно мати документ, що посвідчує особу), о 11.00 23 листопада 2018 р. за адресою:  PATH, вул. Шота Руставелі, 25 Б, 01033 м. Київ, Україна

  4. Оголошення про конкурс розміщуються Організатором на сайті www.prostir.ua.

Детальна інформація у файлі нижче:

Тендер_Валідація шаф 2 класу

_________________________________________________________________

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти України, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких заявка/резюме учасників конкурсу не надійшли/надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність

Участю у конкурсі учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе зобов’язання їх належно виконувати. 

Бажаємо Вам успіху!


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів