На Луганщині громадські активісти та ЗМІ обговорили результати місцевих виборів на Луганщині

4 листопада в рамках інформаційної кампанії  "Твій голос буде почуто" у місті Кремінна пройшов медіа-клуб "Результати виборів для Луганщини: хто пройшов до місцевих рад". В заході взяли участь ...

1
На Луганщині громадські активісти та ЗМІ обговорили результати місцевих виборів на Луганщині

4 листопада в рамках інформаційної кампанії  “Твій голос буде почуто” у місті Кремінна пройшов медіа-клуб “Результати виборів для Луганщини: хто пройшов до місцевих рад”. В заході взяли участь представники засобів масової інформації, громадські активісти, представники виборчих комісій та кандидати в депутати місцевих рад.

Учасники заходу обговорили найбільш поширенні порушення, які були зафіксовані спостерігачами в день голосування, обговорили результати виборів та проаналізували кандидатів, які перемогли на місцевих виборах на Луганщині.

За результатами заходу громадські організації та журналісти домовились про співпрацю та спільний моніторинг другого туру виборів міського голови Сєверодонецька, який відбудеться 15 листопада.

Громадська ініціатива “Твій голос буде почуто” реалізується ГО «Центр європейських ініціатив Луганщини» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.  


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

У Великому Кучурові на Буковині з’явився відкритий молодіжний простір

Настільна гра «Women IN: Leadership and Business»: жіноче лідерство та командна робота

Свіже тижневе в Просторовій Біржі Праці: вакансії в Києві, регіонах та віддалено

Експерти ГО "Інститут громадянського суспільства" провели менторські сесії щодо створення індустріальних парків та залучення інвестицій

Оголошено результати відбору молодіжних центрів у межах проєкту #МолодьТуТ

Освітяни Саратської громади на Одещині завершили комплексне навчання з домедичної підготовки