Набір на четвертий хакатон DeHack 2018

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


dehack
Набір на четвертий хакатон DeHack 2018

26-28 жовтня у м. Тростянець (Сумська область) відбудеться четвертий хакатон DeHack. До участі запрошуються ІТ-спеціалісти, дизайнери, проектні менеджери, громадські активісти, всі активні люди, які мають ідеї спрямовані на розвиток громад.

Учасникам оплачується дорога, проживання та харчування.

На хакатоні команди розробляють ІТ-рішення для потреб об’єднаних територіальних громад (ОТГ) у сфері екології, транспорту, розвитку інфраструктури, освіти, підтримки місцевого виробництва, електронного залучення громадян, ін.

Можуть подаватися як сформовані команди з ідеями проектів, так і поодинокі спеціалісти. Головне – створити цифрові рішення, які стануть стартовою платформою для вирішення проблем маленьких міст, сіл або селищ.

Учасників супроводжуватимуть досвідчені ментори: IT-фахівці, представники громад, бізнес-експерти, громадські активісти та медіа.

Детальну інформацію про захід можна переглянути на сайті: www.dehack.today

Реєстрація за посиланням.

FB-сторінка події: https://www.facebook.com/events/321409701960335/

Організатор заходу – Програма «U-LEAD з Європою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях