100 років створення Чехословаччини. Вікторина

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
IGOR MELEKH

ЗДОРОВА КОНКУРЕНЦІЯ – ЗАПОРУКА УСПІХУ
100 років створення Чехословаччини. Вікторина

Громадська організація «Центр сприяння і розвитку програм та проектів ЮНЕСКО у Львівській області» разом з офіційними партнерами Генеральним Консульством Чеської Республіки у Львові та Генеральним Консульством Словацької Республіки в Ужгороді в рамках святкування 100-ччя створення Чехословаччини оголошує про старт Вікторини (конкурсу рефератів) з історії, географії, культури та економіки Чехословаччини.

Коротка інформація про Вікторину

Вікторина проводиться в межах Львівського консульського округу ще у шести областях України, зокрема: Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Волинській, Рівненській та Чернівецькій обл.

Вікторина стартує «01» жовтня 2018 р. та триває до «01» листопада 2018 р.

У вікторині бере участь молодь віком від 10 до 21 року, що навчається у вищих навчальних закладах, школах, ліцеях та гімназіях Західної України.

Під час оцінювання відповідей на запитання вікторини враховуються їх повнота, наявність власного міркування, прикладів з літератури, енциклопедичних джерел та Інтернету.

Відповіді оформлюються у вигляді рефератів. Вони повинні мати естетичний вигляд та можуть бути написані українською, чеською,словацькою або російською мовами. Не припускається просте передрукування текстів з Інтернету. В рефератах бажано розповісти про себе, відзначити чому саме учасник вирішив написати реферат. Важливо вказати джерела інформації, якими користувався учасник.

Реферати слід подати оргкомітету у строк до «01» листопада 2018 р. На конверті з рефератом повинен бут штамп відправки з датою не пізніше «01» листопада 2018 р.

До реферату повинен бути вкладений лист, де чітко вказані: прізвище, ім’я та по батькові, вік учасника, повна назва місця навчання, повна адреса, поштовий індекс, контактні телефони, e-mail (якщо є).

Переможців буде об’явлено в пресі та на WEB-сайтах організаторів.

Організатори заходу нагороджують переможців спеціальними сертифікатами та цінними подарунками.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний