Конкурс місцевих проектів протидії гомо- і трансфобії

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


лгбт люди права людини
Конкурс місцевих проектів протидії гомо- і трансфобії

ГО «Центр Соціальна Дія» в рамках проекту «Посилення протидії гомофобії та трансфобії на місцевому рівні в Україні» оголошує конкурс проектних заявок на отримання міні-грантів для виконання регіональних проектів з посилення протидії гомо- і трансфобії. Дедлайн – 1 серпня 2018 р.

Заявка повинна відповідати запропонованій формі (в додатку) і не має перевищувати обсяг в 9000 знаків з пробілами. Термін виконання проекту – до 31 жовтня 2018 року. Сумарний розмір фінансування проектів одного населеного пункту не перевищує 1000 євро. Прийом заявок буде проводитися до 1 серпня 2018 року, 12-00 за українським часом.

Заявку можуть подавати як зареєстровані громадські організації, так і незареєстровані ініціативи. Заявки від прибуткових організацій не прийматимуться. 

Заявку і короткі CV заявників необхідно надіслати на адресу електронної пошти [email protected] із вказанням теми «Заявка на отримання гранту». Про результати конкурсу усі заявники будуть поінформовані до 15 серпня 2018.

У випадку необхідності проведення зустрічей з/тренінгів для місцевої поліції ГО ЦСД може покрити витрати на такі заходи додатково.

У випадку необхідності проведення навчання для різних груп по темам прав людини/недискримінації/рівності, витрати на такі заходи можуть бути покриті додатково за допомогою Платформи неформальної освіти заради рівності – http://socialaction.org.ua/trening

У випадку отримання гранту аплікант зобов’язується надати фінансовий та описовий звіти про реалізацію проекту протягом двох тижнів після завершення його виконання.

Форма заявки – application form.

Опис конкурсу – call text.

(файли також можливо завантажити за посиланням https://fex.net/106174453539). 


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів