Українські амбасадори міжкультурного діалогу вирушать до Польщі

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Ksenia Yanko

22047715_1472981759447713_6570639567603467982_o
Українські амбасадори міжкультурного діалогу вирушать до Польщі

У розпал серпня п’ятнадцять активних людей віком 19-35 років з Львівської та Івано-Франківської області поїдуть до Польщі будувати містки інтеркультурного діалогу. Хочеш стати одним/однією з них?

Ми шукаємо людей, зацікавлених просувати міжкультурний діалог, координувати дії всередині української спільноти та разом з польськими активіст(к)ами.Якщо ти активн(ий/а),творч(ий/а), цінуєш культурне різноманіття, тобі з нами! Заповнюй анкету і вирушай з 12 по 19 серпня у ґміну Поронін в межах проекту “Мистецтво задля міжкультурного діалогу/Culture and Art as a bridge for intercultural dialogue”. Подорож влаштовує “Молодіжна організація “СТАН” спільно зі Студентським братством Львівщини та польськими партнерами. Мандрівка стане частиною масштабного проекту “СТАНу” “Democracy Defenders/Захисники демократії”, що має на меті розбудувати міжрегіональну мережу молодих захисни(ків/ць) демократії та прав людини.

Поронін – живописне містечко у передгір’ї Карпат. Взимку сюди приїздять кататись на лижах. А влітку це ідеальне місце для прогулянок. Протягом п’яти днів активіст(к)и з української і польської сторони вчитимуться тут через культуру і мистецтво досягати порозуміння між країнами.

“Мистецтво задля міжкультурного діалогу” це можливість:

  • зламати стереотипи про мешкан(ців/ок) іншої країни;
  • опанувати креативні методи та з їхньою допомогою популяризувати культурну спадщину;
  • дізнатися більше про європейські цінності, демократію та права людини, стати захисни(ком/цею) демократії;
  • сприяти налагодженню українсько-польського партнерства;
  • здобути досвід локальної культурної дипломатії;
  • розпочати співпрацю з польськими активіст(к)ами у напрямі просування міжкультурного діалогу.

Для участі в освітньо-інтеграційному візиті заповніть анкету за посиланням до 12 липня включно.Результати відбору будуть оголошені не пізніше 15 липня.

Організаційні деталі:

При відборі учасників та учасниць пріоритет буде надано учасни(кам/цям) ініціатив Студентського братства інших заходів довготривалого проекту “Democracy Defenders”, ВПО, представни(кам/цям) соціальних, етнічних, релігійних меншин а також LGBTQI спільноти.

Відібрані молоді люди організовано вирушать до Польщі зі Львова (витрати пов’язані з пересуванням, проживанням, харчуванням, інші витрати на території України, в тому числі, оформлення документів та страховки, учасники та учасниці здійснюють власним коштом). На території Польщі, починаючи з міста Перемишль, всі витрати (проїзд, проживання, харчування) здійснюються коштом організаторів. Організатор(к)и проекту зобов’язуються у разі необхідності надати візову підтримку та консультацію щодо оформлення потрібних документів. Організаційний збір для виконання статутних завдань організації, пов’язаних з проведенням польсько-українських діалогів, становить 1000 гривень та офіційно сплачується на рахунок організації як благодійний внесок на виконання завдань проекту.

Освітньо-інтеграційну подорож влаштовує Молодіжна організація “СТАН” у співпраці зі Студентським братством Львівщини та польською організацією “Stowarzyszenie Inicjatyw Kulturalno-Młodzieżowych Art”.

Із 2014 року “СТАН” влаштовує освітньо-інтеграційні подорожі в Польщу задля створення нової діалогової платформи для активістів та активісток різних етнічних, культурних та соціальних категорій. А також, залучення до діалогу внутрішньо переміщених осіб, правозахисників і правозахисниць із Донбасу і Криму, активістів та активісток старшого шкільного та студентського віку. Чимало з учасни(ків/ць) попередніх поїздок надалі стали активніше брати участь в молодіжних обмінах, пройшли стажування й розпочали співпрацю з Молодіжною організацією “СТАН”, знайшли себе у волонтерстві та громадському активізмі.

Нагадуємо, візити є продовженням довготривалого проекту “Democracy Defenders”, який реалізує організація “СТАН”, за підтримки фонду National Endowment for Democracy.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний