Академія публічної дипломатії

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


семінар
Академія публічної дипломатії

Кримськотатарський Ресурсний Центр і Центр політичного аналізу та прогнозування “Крим” оголошують набір учасників до другої Академії публічної дипломатії.

В рамках академії будуть підготовлені 20 активістів для інформування міжнародної громадськості про порушення прав людини і репресії в Криму.

Для того, щоб стати слухачем Академії, потрібно мати бажання працювати на міжнародному рівні з проблем Криму і кримських татар, заповнити анкету і написати мотиваційний лист “Чому я хочу стати слухачем Академії публічної дипломатії” і відправити за адресою [email protected] до 1 серпня 2018 року. Кандидати, що пройшли перший тур, будуть запрошені на співбесіду до 10 серпня 2018 року.

БЛАНК АНКЕТИ

Контактні телефони: (044) 489-61-25; (099) 15-222-31

Академія публічної дипломатії реалізується за підтримки Фонду Фрідріха Науманна в Україні.


Останні публікації цього розділу:

Тендер на надання послуг з розміщення відеоролика в потягах Інтерсіті та в метро Києва і Харкова

Тендер на реалізацію міні-проєктів, що розроблені в межах КЗВ «Навчаємось жити у громаді»

Конкурс грантів у сфері відновлення житла/надання притулку та захисту ВПО та місцевого населення Харківської, Дніпропетровської та Полтавської областей від Helvetas Swiss Intercooperation

Тендер на закупівлю матеріалів для проведення ремонтних робіт

Конкурс на відбір консультантів-параюристів

Закупівля інтерактивних панелей з корекційними програмами для забезпечення Day care Centers та Family friendly spaces в Одеській та Миколаївській областях