МОМ шукає неурядових партнерів для проекту соціального згуртування на Донбасі

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
vzhluktenko

NGO selection
МОМ шукає неурядових партнерів для проекту соціального згуртування на Донбасі

Міжнародна організація з міграції (МОМ) запрошує профільні неурядові організації (НУО) до висловлення своєї зацікавленості в участі у якості партнера-виконавця проекту із соціального згуртування населення. У рамках цього проекту передбачається проведення тренінгів для обраних МОМ членів ініціативних груп громад Донецької та Луганської областей. Пропоновані теми тренінгу: а) залучення всіх членів громади (внутрішньо переміщених осіб, національних меншин, людей з інвалідністю тощо) до участі в культурних та соціальних заходах; б) впровадження методики збору та обробки даних із дослідження потреб членів громади в культурних та соціальних заходах; в) підтримка у розробці плану заходів соціального згуртування на основі отриманих даних із дослідження потреб членів громади.

Тренінги мають проводитися у таких локаціях:

  • Донецька область:
    Костянтинівка, Краматорськ, Дружківка, Святогірськ, Бахмут, Велика Новосілка, Селидове, Покровськ, Родинське, Слов’янськ, Лиман, Новогродівка, Білицьке, Торецьк, Гірник, Сіверськ.
  • Луганська область:
    Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Борівське, Білокуракине, Троїцьке, Новопсков, Старобільськ, Біловодськ, Сватове, Марківка, Білолуцьк, Попасна, Гірське.

МOM запрошує НУО подавати проектні пропозиції та бюджети до них для впровадження вищезазначеної діяльності до 2 травня 2018.

Деталі за посиланням.

Довідки за е-поштою: [email protected].


Останні публікації цього розділу:

Продовження конкурсного відбору послуг з розробки системи управління фінансами та внутрішнього контролю

Запит цінової пропозиції: Надання послуг організації бізнес подорожей в рамках проекту USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я»

Тендер на виготовлення відеокурсу для поліції

Конкурс пропозицій на надання послуг у рамках освітнього проєкту в м.Суми

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень