Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Oksana Gavrylova

opinia_innych
Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя»

Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці та територіальних органів Держпраці проводить Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя» (далі – Конкурс) серед школярів і студентів середніх та вищих навчальних закладів з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні.

Головна мета Конкурсу – популяризація в суспільстві, зокрема серед старшокласників і студентської молоді, культури безпечної праці, популяризація сучасних підходів до управління охороною праці, оцінки ризиків, формування превентивної культури охорони праці, виявлення та підтримка талановитої молоді.

Конкурс проводиться в один етап – з січня до березня 2018 року. Підбиття підсумків та оголошення переможців відбудеться у квітні 2018 року.

Конкурс проводиться за номінаціями:

  • для школярів – «Ризики навколо нас»;
  • для студентів – «Охорона праці ХХІ століття».

Приймаються лише оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу. Конкурсні роботи мають відповідати заявленій тематиці Конкурсу і висвітлювати питання щодо безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

З детальними умовами участі у конкурсі можна ознайомитися на сайті журналу «Охорона праці».


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів