Академія лідерства для розвитку

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Ludmyla Kuzka

LADU_2018_April
Академія лідерства для розвитку

23 квітня стартує Академія лідерства для розвитку (Leadership Academy for Developmen) “Роль державної політики в розвитку приватного сектору”.

«Роль державної політики в розвитку приватного сектора» є п’ятиденною інтенсивною програмою для навчання представників виконавчої влади тому, як бути ефективними лідерами в реформах, сприяти надійній державній політиці в складних і суперечливих трансформаціях. Програма Академія лідерства для розвитку в Україні буде очолена проф. Френсісом Фукуямою, Майклом Беноном та доктором Майклом Макфолом.

Ця програма є навчальним курсом, що базується на опрацюванні реальних кейсів, ключових лекціях для забезпечення необхідної концептуальної основи. Метод «кейс-навчання» є методикою викладання і навчання на основі аналізу реальних актуальних подій, що дозволяє отримати реалістичне уявлення про роль, відповідальність та аналітичні навички, що є необхідними особам, які приймають рішення. Учасники заохочуються ділитися власним досвідом для збагачення і стимулювання дискусії в аудиторії.

Зацікавлені кандидати повинні заповнити аплікаційну форму за цим посиланям.

Кінцевий термін подачі заявки: 18 березня, 2018 р.

Більше про Академію тут.


Останні публікації цього розділу:

Тренер/ка з розвитку лідерства та ефективної адвокації

Надання послуг перевезень

Пошук учасників на довгостроковий волонтерський проєкт в Італії

Конкурс на закупівлю посуду та кухонного приладдя для департаменту освіти адміністрації Індустріального району м. Харкова

Тендер на закупівлю технологічних контейнерів

Постачальник оренди автомобіля з водієм для виконання заходів