Майстерня лідерів громад

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Майстерня лідерів громад
Майстерня лідерів громад

Міжнародний республіканський інститут в Україні (МРІ) запрошує лідерів громадських організацій та активних громадян з Рівного, Сєвєродонецька, Херсона, Генічеська, Великокопанівської ОТГ, Слов’янська, Бахмута, Андріївської ОТГ до участі в навчанні яке спрямоване на підготовку відповідальних та ефективних місцевих лідерів.

Ті місцеві лідери громадянського суспільства, які завершать початкову підготовку та успішно співпрацюватимуть з МРІ в рамках програми «Академія громадянина» в своєму місті, будуть рекомендовані до участі у програмах стажування за кордоном під егідою МРІ.

Всі зацікавлені кандидати зобов’язані відвідати дві навчальні сесії в Києві, а також завершити співпрацю з МРІ шляхом надання допомоги в організації та проведенні трьох сесій «Академії громадянина» у своєму місті в 2018 році.

Під час навчальних сесій буде розкрито питання запровадження реформ на місцях, мобілізації громадян, громадської думкою, публічних виступів, організації ефективних комунікацій. Також відбудуться зустрічі з лідерами думок, провідними експертами та державними службовцями.

  • І навчальна сесія відбудеться 16 – 17 березня
  • ІІ навчальна сесія відбудеться 23 – 24 березня

На конкурсній основі буде відібрано 20 учасників.   

Усі витрати, пов’язані з навчанням, проживанням, харчуванням та проїздом на всіх етапах програми, оплачуються МРІ в Україні.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Aплікаційну форму за посиланням до 25 лютого 2018 року включно.

Про результати відбору учасників буде повідомлено до 5 березня 2018 року. МРІ в Україні залишає за собою право не пояснювати причину відмови участі в програмі.

Зареєструватись тут.

 

Партнери програми


Останні публікації цього розділу:

Тендер на закупівлю аптечок першої допомоги та наборів психологічної допомоги

Запит цінової пропозиції на придбання гриля Big Green Egg Large

Запит цінової пропозиції на придбання холодильної шафи на 1 м3, кондитерської вітрини та мікрохвильової пічки

Запит цінової пропозиції на придбання термоблендера

Запит цінової пропозиції на придбання морозильної шафи вертикальної та занурювальних блендерів

Запит цінової пропозиції на придбання стіл відстійник, шпилька пекарська з деко, стіл робочий нержавійка та стіл робочий розкладний