Організація і проведення заходів для проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


USAID
Організація і проведення заходів для проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку»

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» («Агросільрозвиток») оголошує конкурс на надання послуг з організації та проведення заходів (тренінгів, семінарів і консультацій, демонстраційних показів, днів поля, дегустацій, форумів, виставок тощо), на період з 1 березня 2018 року до 28 лютого 2019 року.

Проект «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – це проект, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується компанією Кімонікс Інт. Метою проекту «Агросільрозвиток» є сприяння всеохоплюючому і стійкому економічному зростанню шляхом розвитку сільського господарства і створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект працює на національному та регіональному рівні, та приділяє особливу увагу розвитку сільського господарства у південних та східних регіонах країни.

Компанії чи організації, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати відповідним чином оформлену пропозицію до 14:00 22 лютого 2018 р. на адресу [email protected].

У разі виникнення запитань стосовно цього тендера, просимо надсилати їх Ігорю Лазаренку, менеджеру із закупівель проекту, на електронну адресу [email protected]  не пізніше 15:00 20 лютого 2018 р.

Докладне технічне завдання, умови участі в тендер, критерії оцінки пропозицій та вимоги до оформлення заявки  – у повному тексті Оголошення про конкурс та додатках.


Останні публікації цього розділу:

Пошук консультанта з працевлаштування та самозайнятості

Тренери з проведення офлайн тренінгів з навчання переможців компоненту «Гранти групам взаємодопомоги»

Тендер на розробку цілей організаційного розвитку ГО Екодія

Послуги психотерапевта-супервізора

Конкурс пропозицій від організацій громадянського суспільства для сприяння ґендерній рівності в Україні

Тендер на надання послуг з проведення аудиту цифрової доступності вебресурсів Верховної Ради України