Благодійний фонд “Я Майбутнє України”

Форма реєстрації: Благодійна організація

logo-futur

Напрямки діяльності:

Види діяльності:

Населений пункт: місто Чернівці

Адреса: вул. Вірменська 21

Телефони: 0 800 503 231

E-Mail: [email protected]

Веб-сторінка Facebook

Керівник організації, посада:

Місія організації

Благодійний фонд “Я майбутнє України” – це унікальна благодійна організація. Ми опікуємося найвразливішими дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування, здебільшого це діти-інваліди або з рідкісними захворюваннями, що потребують особливого медобладнання, ліків, догляду. Водночас усіх наших підопічних об’єднує тотальна бідність та складні життєві обставини. Волонтери не просто надають допомогу, а супроводжують кожну дитину, беручи участь у її становленні та розвитку. Наразі це понад 3 тисячі дітей по всій Україні.

Уся звітність організації є абсолютно прозорою. У відкритій групі у Фейсбуці кожен може задати запитання та проконторулювати той чи інший проект. Усі волонтери працюють безкоштовно, а головні руки та серце фонду – керівник фонду, відомий волонтер і невгамовний альтруїст – Марта Левченко. Уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба відзначив віддану працю Марти та звернувся відповідним листом щодо надання всебічної підтримки фонду губернатором Чернівецької області.

Водночас за увесь час існування фонд не взяв жодної копійки з місцевих чи державних бюджетів і ця фінансова незалежність дозволяє нам протистояти чиновницькій несправедливості та ставати на захист прав дітей від свавілля та соціальних служб.

Нам довіряють представники бізнесу, митці, громадські діячі. Благодійників стає все більше, але й потреби ростуть, тому нам дуже необхідна підтримка! Звертаємось до усіх небайдужих приєднатися до підтримки діток і діючих проектів фонду, адже усі гуртом ми зробимо майбутнє України  успішним і щасливим!


Останні публікації цього розділу:

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Хаб Україна»

Благодійна організація «Благодійний фонд «ТМС Боремось за Україну»

БО БФ "Нове місто"

Alinea International (Алінеа)

Громадська організація "Молодіжна організація "Ініціатива майбутнього КР"

ГО "Безбар'єрний Тернопіль"

Коментувати не дозволено.