Долучайтесь до моніторингу доступу людей з інвалідністю до судів судів на Донеччині

ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” запрошує активних та небайдужих громадян долучитись до моніторингу організації доступу людей з інвалідністю до судів і судових послуг в містах Слов’янськ, ...

Додано:
agencydonetsk08

ddda
Долучайтесь до моніторингу доступу людей з інвалідністю до судів судів на Донеччині

ГО “Агенція демократичного розвитку Донбасу” запрошує активних та небайдужих громадян долучитись до моніторингу організації доступу людей з інвалідністю до судів і судових послуг в містах Слов’янськ, Лиман, Дружківка, Костянтинівка, Краматорськ та Маріуполь.

 Метою дослідження є: проведення аналізу стану доступу людей з інвалідністю до судових приміщень та послуг, які надаються судами. Рекомендації розроблені на основі моніторингу будуть сприяти судам та органам державної судової адміністрації України вдосконалити у покращенні стан доступності людей з інвалідністю до судочинства. Для волонтерів буде проведено тренінг та роз’яснено методологію моніторингу.

Якщо Вас зацікавила ця ініціатива, надсилайте свої контактні данні у форматі – ПІБ; Місто; Телефон; Електронна пошта на адресу – [email protected] з поміткою “Набір волонтерів”.

Моніторинг буде здійснено за підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках Програми «Нове правосуддя».


Тематика публікації:  

Останні публікації цього розділу:

Празька Декларація 11-ти міністрів, відповідальних за політику згуртованості

Eксперти U-LEAD допомагають громадам проводити безпечну внутрішню комунікацію

ZDOROVI запускають проєкт ментальної підтримки для медичних працівників з південно-східного регіону

На Кіровоградщині стартувала навчальна поїздка для представників громад Миколаївщини та Херсонщини

У Києві відбувся перший EuroSummit громадських організацій

Нові можливості проєкту центру АХАЛАР з посилення ментального здоров'я для лідерів НДО та "хелперів"