В Сумах вчилися сучасним агротехнологіям у вирощуванні лікарських та ароматичних культур

28 лютого в Сумах відбувся практичний семінар "Заготівля, переробка і кооперація у трав’яному бізнесі", який зібрав разом біля 100 представників малого та середнього бізнесу Сумської, Київської, ...

Додано:
BSC Sumy

IMG_7891
В Сумах вчилися сучасним агротехнологіям у вирощуванні лікарських та ароматичних культур

28 лютого в Сумах відбувся практичний семінар “Заготівля, переробка і кооперація у трав’яному бізнесі”, який зібрав разом біля 100 представників малого та середнього бізнесу Сумської, Київської, Черкаської, Харківської, Полтавської, Житомирської, Івано-Франківської та Чернігівської областей. 

IMG_7956

Учасники жваво розглядали питання:
1) технології вирощування лікарських та ароматичних культур;
2) особливості заготівлі дикоросів та ринок їх збуту;
3) технології сушки та доробки сировини до товарного вигляду;
4) кооперація у вирощуванні, заготовці та переробці лікарських та ароматичних рослин.
5) вирощування лікарських рослин та заготівля дикоросів як прибутковий бізнес.
6) приклади розвитку проектів щодо переробки лікарських трав у Сумській області.

Серед запрошених спікерів:

Євгеній Шумейко, директор ТОВ «Добротрав», м. Лубни, Полтавська обл.IMG_4662

Олександр Губаньов, агроном-консультант компанії «Шльосем Україна», IMG_7985

Марина Майстренко, керівник проекту «GreenInvest», адвокат, агроеколог, експерт в галузях міжнародного та аграрного права, інвестиційної діяльності, органічного виробництва.

IMG_8072

Семінар організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Суми за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи ЄС #EU4Business.

IMG_7891


Тематика публікації:    

Останні публікації цього розділу:

Освіта — зброя Перемоги: ГО «Наші Мрії» у Запоріжжі створила унікальну модель для ветеранів, університетів і військових

Вчилися бачити Європу: яким був табір “СамоІнтегруйся” від ОПОРИ на Рівненщині

Триває опитування молоді про те, як туризм може створювати зміни

В Миколаєві оцифрують 300 експонатів з колекції двох музеїв

Чи легко вести культурні проєкти в регіонах ‒ і що допомогло б вам?

У Запоріжжі понад 300 дітей і підлітків пройшли творчо-кулінарний табір