Розвиток туристичної привабливості Сумщини через якісний готельно-ресторанний бізнес
7 грудня 2018 р. у Сумах пройшов форум «Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині», який зібрав разом близько 100 власників, менеджерів та фахівців готельно-ресторанного бізнесу, що зацікавлені у ...
Додано:
BSC Sumy
7 грудня 2018 р. у Сумах пройшов форум «Готельно-ресторанний бізнес на Сумщині», який зібрав разом близько 100 власників, менеджерів та фахівців готельно-ресторанного бізнесу, що зацікавлені у підвищенні якості та ефективності надання послуг, а також у розвитку туристичної привабливості Сумського регіону.
На форумі жваво обговорювались такі питання готельно-ресторанної індустрії як:
- Перспективи розвитку хостелів в Україні та розвиток готельної індустрії на Сумщині;
- Секрети ефективного підбору, утримання та мотивації персоналу;
- Професійна етика, безпека та стандарти обслуговування;
- Екосертифікація у сфері готельно-ресторанного бізнесу;
- Особливості залучення фінансування в індустрії гостинності.
На важливості розвитку даної бізнес-галузі наголосили у своїх вітальних промовах Микола Клочко, голова Сумської ОДА, та Дмитро Живицький, керівник апарату Сумської ОДА.
Спікери форуму:
- Юрій Гладенко (м.Суми), начальник відділу промоції та туризму Сумської обласної державної адміністрації.
- Андрій Кривонос (м. Київ), голова Директорату Асоціації франчайзингу.
- Юлія Косенко (м. Одеса), експерт–практик, власник консалтингового компанії HoReCa Keys, експерт журналів «Академія гостинності» та «Отельер и Ресторатор».
- Тимур Халілов (м. Харків), аналітик Групи з фінансування та розвитку малого і середнього бізнесу ЄБРР.
- Андрій Валовий (м. Львів), незалежний експерт в сфері HoReCa, менеджер міжнародної консалтингової компанії DKTeam, директор з розвитку кулінарної асоціації «Західна Шеф Група», засновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту PRO.100.
- Володимир Колесник (м. Запоріжжя), власник хостелу мережі Dream Hostels, менеджер з розвитку мережі Dream Hostels, однієї з найвідоміших мереж хостелів України з мінімальною оцінкою не нижче 9 (на Booking.com).
- Ігор Пономаренко, керуючий готелем Reikartz Суми.
- Тарас Демкура, (м. Тернопіль), віце-президент з питань регіонального розвитку Міжнародної Торгової Палати ICC Ukraine, уповноважений представник громадської організації «Туристична Асоціація Тернопілля».
Приємною несподіванкою для учасників форуму стали майстер-клас із приготування піци від ресторану-піцерії «Simbiosi» та майстер-клас із приготування суші від ресторану паназійської кухні «Япі».
Окремою родзинкою був практичний воркшоп з приготування страв паназійської кухні, який провів Дмитро Єгупов (м. Дніпро), співзасновник «Першої Української асоціації Шеф-поварів», співзасновник гастрономічного проекту 13 Шефів/Chefs, засновник проекту «Modern Chef». Шеф-кухар лаунж-кафе «Churchill Terrasa», кафе «Home Park» у місті Дніпро.
Організатор форуму, Тарас Савченко, Керівник Центру інформаційної підтримки бізнесу м.Суми, зазначив: – «Зважаючи на таку велику кількість учасників, а саме безпосередньо власників готельно-ресторанного бізнесу – форум дуже корисний. Це – майданчик для питань та відповідей від фахових експертів. Майданчик для відкритого обговорення напрямів та перспектив готельно-ресторанного бізнесу, як складової розвитку туристичної привабливості Сумщини».
Фотозвіт з Форуму: https://u.to/Rj9NFA
Відеозвіт з Форуму: https://u.to/HkBNFA
Захід проходив у Конгрес-центрі СумДУ.
Організатор форуму: Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Суми за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи “EU4Business” Європейського Союзу.
Наші контакти:
(050) 407 33 54, [email protected]
https://www.fb.com/business.support.centre.sumy/