Конкурс серед закладів професійної освіти Луганської та Донецької областей «Агенти чистоти»

ЗАВЕРШЕНО

Зафіксувати у Google календарі!


Додано:
Danyl091010

конкурс2
Конкурс серед закладів професійної освіти Луганської та Донецької областей «Агенти чистоти»

Передумови. Проблеми якості та безпечності харчування, як і попередження шлунково-кишкових та інших інфекційних хвороб, включно з поширенням Covid-19, розкривають низку соціальних і економічних проблем сучасної України: низький рівень надання медичних послуг, високий рівень смертності від інфекційних хвороб, проблеми щодо загальної культури та малий відсоток вакцинованого населення, як і нестача дієвої інфраструктури для забезпечення заходів санітарної та епідеміологічної безпеки. Сьогодні більше як 5 мільйонів дітей харчуються в українських школах і дитячих садках. Лише 2019 року в 38% українських шкіл і дитсадків були зареєстровані харчові розлади в дітей. У зв’язку із цим особливо важливо дотримуватися основних положень системи контролю HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point) щодо якості харчових продуктів.

Мета конкурсу: популяризація здорового та безпечного харчування, впровадження за допомогою принципів НАССР розвитку надійної системи контролю харчових продуктів у закладах освіти.

Умови конкурсу: Команди закладів професійної освіти мають створити та презентувати власний проєкт-ідею, який відображає розвиток надійної системи контролю харчових продуктів. Творчі проєкти можуть бути у вигляді: відео, газет, флешмобів щодо тем «Гігієна харчування» та «Здорове харчування».

Переможців проєктів буде визначено 15.04.2021.

Заявки на участь у конкурсі подаються на електронну пошту [email protected] до 10.04.2021.

Заявка на участь надсилається на пошту та містить інформацію:

Назва закладу, ПІБ учасників команди, ПІБ педагога, відповідального за проєкт, мотиваційний лист у формі есе або відео на підтвердження інтересу до теми проєкту.

Учасниками конкурсу можуть бути: команди студентів (учнів) закладів професійної освіти з Донецької та Луганської областей, що здійснюють підготовку за такими видами професійної діяльності: приготування їжі та надання послуг з харчування, які готові застосовувати отримані знання та досвід у повсякденному житті та передавати їх одноліткам (власний внесок у формі власних проєктів та ініціатив до цієї теми).

Переможці конкурсу: 40 студентів візьмуть участь у дводенному навчанні, з них: 10 студентів візьмуть участь у чотириденному таборі в липні 2021 року

http://poruch.com.ua/rrwoiwdnw/


Останні публікації цього розділу:

RFQ/SMM/30/2021 “Provіsion of in- and outdoor facilities for the regular HEAT sessions for the OSCE SMМ

Тендер для тренерів, фасилітаторів та консультантів

Програма "Стратегування та планування розвитку громад та територій - дії лідерів громад"

Гранти на участь у Lviv Media Forum 2021

Конкурс на закупівлю комп'ютерного обладнання

Третій щорічний конкурс журналістських робіт “Суд людською мовою”